Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

LAASTAV LEID Naine avastas, et mees petab teda oma seadusliku abikaasaga

Copy
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Shutterstock

Petmine on alati ränk, kuid mõni kõrvalehüppe paljastus ei tee mitte ainult haiget, vaid kustutab hetkega kogu usu armastusse ja usaldusse. Oma loo räägib naine, kes avastas laastava tõe oma kallima kaksikelust ja ta küsib nõu, kuidas edasi tegutseda. 

Kui saaksid teada, et sinu pikaajaline kallim on elanud kogu teie suhte jooksul duubelelu ning sulle näkku valetanud, kas läheksid lihtsalt minema või räägiksid teisele petetule ka kellega tal tegemist on? 

Just sellisesse olukorda sattus naine, kes avastas, et tema kihlatu juba on abielus ning tema naine ootab nende teist ühist last. Ta palub oma meeleheitlikus olukorras nõu ning seetõttu räägibki oma loo sotsiaalmeedia platvormil Threads. 

«Olen 37-aastane ja kohtusin kaks aastat tagasi tööl oma endise kihlatuga. Mina olin stjuuardess, tema piloot. Elasime erinevates linnades, kuid kõik sujus nii täiuslikult! Meil oli nii palju rääkida, saime hästi läbi ja käisime koos väljas, kui kokku saime.» 

Murtud naine räägib, et esimese poole aasta jooksul ta mehe kodulinnas ega kodus ei käinud, kuid ei pidanud seda ka ohu märgiks. «Me olime mõlemad tööga nii hõivatud ja meil oli mugavam minu kodus kohtuda,» selgitab ta. «Aga kui ta tegi mulle Mehhikos abieluettepaneku, olin maailma kõige õnnelikum naine.» Mees hakkas siis enda sõnul ka taotlema oma töökoha teise linna viimist, et oma tulevasega koos elada. 

Järsk krahh 

«Mõne kuu pärast lendasin ühe tüdrukuga, kes oli temaga samast baasist, me hakkasime vestlema ja ma rääkisin talle oma mehest, meie kohtumisest ja kui elevil ma abiellumise eel olen. Ta küsis minult tema nime ja kui selle välja ütlesin, nägin, kuidas ta näoilme sekundi murdosaga muutus. Küsisin, kas kõik on korras ning kas ta tunneb mu meest.» 

Uus tuttav ütles, et tunneb meest ning peab tema kohta midagi ütlema, mis pulmi ootavale tüdrukule kindlasti haiget teeb. Ja ta ütleski: «See mees on abielus ühe oma endise meeskonnaliikmega ning nad ootavad oma teist last.» 

Ma ei suuda kirjeldada seda tunnet, mis mul sel päeval oli, nagu lööklaine üle kogu mu keha ja ma tundsin, et tahaksin kaduda. Küsisin temalt pidevalt: «Oled sa kindel? Oled sa kindel?» Näitasin talle meie pilte ja isegi meie kihluspilte ja videot, ta kinnitas, et see on tõesti tema.»

Selgus, et petisest mees oli oma kaksikelu elamise plaani täiuslikkuseni lihvinud. Tal oli nii Facebookis kui Instagramis kaks kontot – üks minu ja teine oma perega. 

«Ma katkestasin temaga kõik sidemed, ma ei suutnud uskuda, et ta varjab niimoodi tervet perekonda. Kaotasin igasuguse usalduse inimeste vastu.» Lõhutud südamega naine palubki lugejatelt nõu: kuidas edasi ja kas mehe päris abikaasa peaks sellest suhtest ja mehe kaksikelust tema suu läbi teada saama. 

Tagasi üles