Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KASUTAS VÕI EI? Christina Aguilera kommenteeris Ozempicut puudutavaid kuulujutte

Copy
Christina Aguilera
Christina Aguilera Foto: Shutterstock

Christina Aguilera (43) on oma saledama välimuse spekulatsioonidele vastanud. Varem levisid kuulujutud, et ta võis kehakaalu langetavaid ravimeid, nagu Ozempic, kasutada. Popstaar tegi selgeks, et ta ei lase sellistel kommentaaridel end enam mõjutada.

Laulja jagas Glamourile antud intervjuus oma kogemust pideva kriitikaga, millega ta on oma välimuse tõttu alates 2000ndatest aastatest kokku puutunud.

Aguilera jagas, et ta on jõudnud punkti, kus teiste arvamused teda ei huvita.

«Ma olen saanud piisavalt küpseks, et ma lihtsalt ei hooli sinu arvamusest,» sõnas Aguilera. «See on sinu enda kohustus oma ruumi täita. Teiste arvamused minust ei ole minu asi.»

Kuulujutud Aguilera kaalukaotusest said hoogu mai alguses, kui ühes viraalses TikToki videos mõned spekuleerisid, et ta võib Ozempicut kasutada. Ozempic on diabeedi ravim, mida sageli kasutatakse kaalu langetamiseks. Aguilera on aga otsustanud sellistele kuulujuttudele mitte reageerida, vahendab Huffpost.

Aguilera tõdes, et kunagi sõltus ta tugevalt teiste arvamustest oma enesehinnangu kujundamisel. Vanemaks saades ja keha muutudes langes ta meelelahutustööstuse kriitika alla, kuna kõhna teismelise kuvand talle enam ei kehtinud. Ootamatu kogemus mõjutas tema enesekindlust ja soovi tööstuses jätkata.

Nüüd loodab Aguilera anda oma lastele, Maxile (16) ja Summerile (10), vastupidavust, et nad suudaksid negatiivsust ignoreerida – ta tahab, et lapsed ei peaks samu raskusi läbima. Staar rõhutas, kui oluline on neid karmide hinnangute eest kaitsta, millega ta ise silmitsi seisis: «Sinu lapsed toovad sinus esile tundeid, mis panevad sind lootma, et nad ei peaks läbi elama samu asju, mida sina kogesid.»

Tagasi üles