Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TUNNED ÄRA? Kihlunud Lady Gaga läbis täieliku stiilimuutuse (1)

Copy
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Shutterstock

Alles see oli, kui Lady Gaga Pariisi olümpiamängudel oma blondide kiharatega säras. Vahepeal on maailmakuulus staar läbi teinud aga täieliku stiilimuutuse ja oma blondid juuksed hoopis mustade vastu vahetanud.

Vahetult pärast oma legendaarset esinemist Pariisi 2024. aasta olümpiamängudel Seine'i ääres vahetas Lady Gaga endale iseloomuliku plaatinablondi juuksepahmaka välja ning üllatas fänne uue musta värvi soenguga.

Naine jagas Instagrami tehtud postituses kolme fotot, millel ta kannab pikka gepardimustriga mantlit ja valgeid päikeseprille. Mantli all kandis ta musta riietust ja loomulikult ei puudunud naise outfit'ist ka talle iseloomulikud põrgulikult kõrged kontsad.

Gaga pani postituse pealkirjaks lihtsalt TV-emotikoni, mis võib vihjata eelseisvale projektile, muusikavideo ilmumisele või esinemisele. Mis see täpselt olla võib, ei tea hetkel veel keegi.

Lady Gaga, kes on ära proovinud mitmeid erinevaid juuksevärve, on ka varem musta kasuks otsustanud, kuid viimati kandis ta seda värvi jupp aega tagasi.

Tagasi üles