Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

LÄKS LIIALE? Imeilus Megan Fox kahetseb oma uhiuut kehakaunistust (2)

Copy
Megan Fox
Megan Fox Foto: Shutterstock

Megan Fox on end tätoveerida lasknud 18. eluaastast peale, kuid viimaste aastatega on uusi tätoveeringuid üha juurde tulnud. Võiks isegi öelda, et näitlejanna on hiljuti läbinud tõelise metamorfoosi.

Megan on alati olnud kehakaunistuste fänn. Praegu on tal keha peal üle 15 tuntud tätoveeringu ja neid leidub lausa igal pool – kätel, seljal, roietel ja kaelal. Nende hulka kuulub ka tema kõhu alumisel osal olev tätoveering, kus oli enne kirjas tema endise abikaasa Brian Austin Greeni nimi, kuid eelmine aasta kattis ta selle kinni. 

Endisele abikaasale pühendatud tätoveeringu kirjaga «Brian» asemele lasi ta sinna teha lillemustri ja mao. Nagu näha, pole eelnevast tätoveeringust enam jälgegi. Tätoveeringu ja disaini tegi Jessee Tattoo, kes kommenteeris oma Instagrami postituses: «Suutsin täielikult varjata vana tätoveeringu uue mao ja lillede taha, mida ta soovis. Olen väga tänulik kõigi võimaluste eest, mida tätoveerimine on mulle andnud, ja kõigi lahedate inimeste eest, keda olen sellel teekonnal kohanud.»

2024. aasta Grammy punasele vaibale saabus Fox läbipaistvas kleidis, mis paljastas tema värskelt tätoveeritud käsivarre. Pole täiesti kindel, kas tint on päris või mitte, kuid väga tõenäoliselt on. Fox vihjas saates «The Drew Barrymore Show» juba eelmise aasta novembris, et ta soovib uut tätoveeringut, kuid ta tundub juba kahetsevat. «See ei meeldi mulle, pean selle ümber tegema,» ütles ta. «See katab kogu mu käe.»

Foxi tätoveeringul paistab olevat musta tindiga tehtud suur lind, mille sees on roosad lilleõied.

@nbc Megan Fox looking fashionably fierce at the #PCAs 💫 Watch the People’s Choice Awards 8/7c on NBC, @Peacockand @E! Entertainment #meganfox #peopleschoiceawards ♬ All I Want Is You - Disco Lines

Tagasi üles