Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TRAGÖÖDIA Ameerikas leiti kaanega ämbrist kolmekuune laps

Lapse isa viibib vahi all ja talle on esitatud süüdistus koduvägivallas.
Lapse isa viibib vahi all ja talle on esitatud süüdistus koduvägivallas. Foto: Shutterstock

28-aastane ameeriklane Eliasard Moneus arreteeriti Indiana osariigis Lafayette'is seoses tema kolmekuuse poja Jacobi surmaga. 

Tegemist on äärmiselt jõhkra perevägivalla juhtumiga. 

Politseinikud reageerisid haigla tehtud väljakutsele. Kliinikusse jõudis naine, kes ütles, et tema mees Eliasard Moneus ründas teda kodus tungraua ja suure mutrivõtmega, seejärel haaras sülle poeg Jacobi ja põgenes. Politseiametnikud otsisid paari ühise kodu läbi, kuid ei leidnud beebist jälgegi. 

Politsei pidas Eliasard Moneuse pühapäeva varahommikul kinni ja ta viidi ülekuulamisele. Kui temalt küsiti poja asukoha kohta, teeskles Moneus kõigepealt teadmatust, öeldes, et tal pole aimugi, kus tema poeg on. Seejärel muutis ta oma seniseid ütluseid ja kinnitas, et laps viibib ohutus kohas.

Uudisteportaali LawandCrimeNews sõnul leiti maja teisel läbiotsimisel midagi õõvastavat – oranžis keeratava kaanega ämbris oli Jacobi surnukeha. Tippecanoe maakonna koroneri sõnul on esialgseks surma põhjuseks nimetatud lämbumine. Moneuse vastu pole Jacobi surmaga seotud süüdistusi veel esitatud, teatab Mirror US. Väidetavalt on talle esitatud süüdistus koduvägivallas ja mõrvakatses. 

Märksõnad

Tagasi üles