Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Seitse märki, et kallim võib sind peagi petta

Copy
Igapäevased jutuajamised on asendunud näägutamiste ja tülidega?
Igapäevased jutuajamised on asendunud näägutamiste ja tülidega? Foto: Shutterstock

Suhtes on alati teatud etapid, mis võivad ennustada selle peatset lagunemist. Oluline on need märgid õigeaegselt ära tunda ja võtta meetmeid oma armastuse päästmiseks.

1. Räägite üha harvem 

Kui teievaheline suhtlus on viidud miinimumini, on see ohtlik märk. Pea meeles, kuidas te varem omavahel kõike jagasite, alates igapäevastest väikestest detailidest kuni suurte unistusteni. Kui nüüd piirduvad vestlused igapäevaste probleemidega või on jutuajamiste sagedus muutunud harvaks, on see põhjus järele mõelda. Suhtlemise puudumine viib emotsionaalse irdumiseni, mis võib sundida teid otsima mõistmist ja toetust väljastpoolt.

2. Saladused 

Saladused on mürk, kui need salamisi suhtesse imbuvad. Kui partner hakkab oma telefoni peitma, sulgeb sinu lähenedes järsult arvutikaane või jääb sageli ilma selgitusteta töölt tulemisega hiljaks, võib see viidata petmisele. Avatus on suhte tervise võti. Kui see on katki, on oluline välja selgitada, mis toimub ja ausalt arutleda, mis lahti on. 

3. Ühistest plaanidest keeldumine

Varem planeerisite rõõmsalt ühiseid nädalavahetusi, kinos käimist ja väljasõite, aga nüüd keeldub kallim sellistest ettepanekutest üha enam, viidates väsimusele või kiireloomulistele asjadele? See võib olla signaal, et ta ei leia enam sinuga ühisest seltskonnast rõõmu. Oluline on välja selgitada, miks see nii juhtunud on.

4. Pidev pettumus ja rahulolematus

Kui sinu armastatu väljendab pidevalt rahulolematust ja kritiseerib sind pisiasjade pärast, võib see olla märk, et suhte dünaamika on halb. Meenuta viimast korda, kui kuulsid kiitust või tänu - kas mäletad? Rahulolematus võib aastatega kuhjuda ja kui seda ei lahendata, viib see teineteisest emotsionaalselt kaugele ja mujalt lohutuse otsimiseni ei ole enam pikk tee.

5. Emotsionaalne ja füüsiline distants

Kas füüsiline lähedus ja kallistused on muutunud haruldaseks? Kas teie partner väldib tunnetest rääkimist? Need on hoiatusmärgid. Kui suhtes kaob emotsionaalne ja füüsiline lähedus, võib see viidata sellele, et keegi teist otsib seda mujalt. Avatud vestlused tunnete ja vajaduste üle võivad aidata kaotatud soojust tagasi tuua.

6. Liigne välimusele tähelepanu pööramine

Kui sinu partner hakkab järsku rohkem trennis käima, uuendab suures mahus oma garderoobi ja veedab varasemast enam aega peegli ees, võib see olla märk sellest, et ta üritab kellelegi teisele muljet avaldada. Muidugi on soov parem välja näha, kuid koos teiste märkidega võib see märku anda võimalikust petmisest.

7. Pidevad tülid ja konfliktid

Tülid on muutunud igapäevaseks ja tundub, et te ei mõista enam teineteist? Pidevad konfliktid loovad pingelise õhkkonna, mis võib viia reetmiseni. Oluline on mõista, mis neid lõhesid põhjustab, ja püüda probleeme üheskoos lahendada. Mõnikord võib see vajada professionaalse psühholoogi abi.

Tagasi üles