Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

GALERII Vaata, kes käisid lilleteemalisel Apollo naistekal Tallinnas

7. augustil kogunesid naised Solarisse Apollo naistekale, et vaadata romantilist draamat «Ei iial enam». Filmipeo teema oli lilled, nii et vaata galeriist, kes olid ennast lille löönud!

Nagu Apollo naistekale tavaks – see pole lihtsalt hea filmi vaatamine parimas seltskonnas, see on ka pidu koos rikkalike üllatuste ja kingitustega!

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haarake kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ja hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik.

Kui sel korral naistekale ei jõudnud, siis filmi saab näha ka tavaseansil. Osta pilet SIIT.

Õhtut juhtis Postimehe elustiilitoimetuse ja digiajakirjade juht Kristina Herodes.
Õhtut juhtis Postimehe elustiilitoimetuse ja digiajakirjade juht Kristina Herodes. Foto: Konstantin Sednev

«Ei iial enam» on esimene Colleen Hooveri romaani ekraniseering, mis jutustab traumeeriva lapsepõlve selja taha jätnud Lily Bloomist (Blake Lively), kes alustab Bostonis uut elu ja unistab omaenda äri avamisest. Ta kohtub juhuslikult võluva neurokirurgi Ryle Kincaidiga (Justin Baldoni) ja need kaks armuvad sügavalt, kuid Lily märkab siis Ryle’is külgi, mis meenutavad ta vanemate suhet. Lily esimese armastuse Atlas Corrigani (Brandon Sklenar) ootamatu naasmine lööb ta suhte Ryle’iga sassi ning Lilyl tuleb leida endas jõudu, et langetada tulevikku puudutav võimatu otsus.

Tagasi üles