Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIIMANE KANGELASTEGU Mees päästis oma abikaasa enda elu hinnaga kindlast surmast

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

40-aastane David Hogbin läks oma abikaasa ja kolme lapsega Austraalias puhkama. Mees, kes armastas vabal ajal matkata, päästis sel väljasõidul oma kalli naise elu, kuid paraku sai tema enda elu seetõttu läbi.

Arstina töötanud David Hogbin suri krokodilli lõugade vahel Annani jões Põhja-Queenslandis, laupäeva pärastlõunal. Ta oli koos oma naise Jane'i ja kolme lapsega selles piirkonnas puhkamas.

Esialgsete andmete kohaselt oli Hogbin kalapüügi ajal vette kukkunud, kuid nüüd on tema lähedased teada andnud, et ta kõndis tegelikult 15 meetri kõrgusel jõe kaldal mööda rada, kui maapind tema all järsku järele andis.

«Jane, kes oli sel ajal lähedal, kuid ei kõndinud Dave'iga koos, kuulis mehe vette kukkumist ja libistas end kaldast alla, et proovida ta kiiresti jõest välja tõmmata,» kirjutas tema sõber Alex Ward GoFundMe'is.

«Jane suutis küll tema käest kinni haarata, kuid hakkas ise kaldalt jõkke libisema.»

«Dave'i viimane otsustav tegu oli Jane'i käest lahti lasta, kui ta mõistis, et Jane libiseb sisse. See otsus päästis tõenäoliselt naise elu. Dave suri aga krokodilli lõugade vahel.»

Ward ütles, et esialgne info, et krokodill ründas Hogbinit tema laste ees, ei olnud õige. Ükski tema kolmest pojast ei näinud meest kukkumas.

Härra Ward ütles, et tema pere ja sõbrad on tragöödia tõttu täiesti murtud, vahendab Daily Mail.

«Dave oli saavutanud midagi, mida me kõik elus taga ajame: ta mõistis enne, kui oli liiga hilja, et tal oli elus kõik, mida ta vajas, oma pere, sõbrad ja aeg, mida nad said koos nautida,» ütles Ward.

Jane Hogbin sõnas, et tema abikaasa puudutas nii paljusid elusid. «Keegi ei saanud lihtsalt krokodilli rünnakus surma. Me kaotasime imelise abikaasa, isa, poja, venna, sõbra ja arsti,» ütles naine NewsCorpile.

«Me nautisime tavalist puhkusepäeva ja kõik muutus 30 sekundi jooksul. Ta ei teinud midagi valesti — tegelikult tegi ta kõike õigesti ja see juhtus ikkagi. Asjad võivad nii kiiresti ja hetkega muutuda, hoolimata sellest, et teeme kõik õigesti.»

Tagasi üles