Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Naise pihtimus: mu poeg kolis pruudiga meile ja ma polnud valmis selleks, mida kõrvalt nägin

Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Shutterstock

43-aastane naine rääkis haruldasest pilguheitest oma poja ellu. Vahel pole uhke olemiseks rohkem vajagi, kui kõrvaltvaataja rollis olla. 

Jill Wagner postitas Instagrami avameelse video oma pojast ja miniast pärast nendevahelise magusa hetke nägemist. Hetk ja järeldus sellest, mida mõned võib-olla tähelegi ei oleks pannud, liigutas Jilli südamepõhjani. Alates video postitamisest on see saanud üle 270 000 meeldimise ning selle sõnum on vaatajatele väga korda läinud. 

«Kui su vanim poeg ja tema naine kolivad mõneks nädalaks sinu majja ja näed, kuidas nad üksteist hoiavad ja armastavad ning kui hämmastav abikaasa ta on,» kirjutas Wagner videole juurde. «Mulle nii meeldib, et saan selle tunnistajaks olla.»

Ema suur uhkus tuligi, kui märkas, et on oma pojast tõeliselt hea mehe ja abikaasa kasvatanud. Wagner ütles, et kuigi ta on paariga sageli koos olnud, oli tal hea meel näha nende vahelist ainulaadset suhtlust. Ta sattus nimelt peale hetkele, kui minia oli viletsas tujus ja poeg teda armastavalt trööstis ja lohutas. 

«Kuni nende oma kodus käis remont, elasid nad mõne nädala minu juures. Ja ma sain näha nende suhtes külge, mis tavaliselt jääb privaatselt isikliku kodu seinte vahele. Seda oli ilus näha,» õhkas õnnelik ema. 

Märksõnad

Tagasi üles