Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PILK PEALE! Kaksikõed abiellusid kaksikvendadega: vaata, millised näevad välja nende samal ajal sündinud lapsed (1)

Identsed kaksikud Brittany ja Briana unistasid alati abielluda teiste identsete kaksikutega. Nende unistus sai teoks. Need kaks paari näevad välja kui teineteise peegelpildid. Kas oskad arvata kas ja kui sarnased nende lapsed on? 

Kuigi Brittanyl ja Brianal olid varem olnud suhted mittekaksikutega, unistasid nad mõlemad suhtest teise kaksikute paariga. Nende unistus täituski. Brittany ütles USA Todayle antud intervjuus: «Paljude jaoks on oma kallima otsimine ülioluline. Meil oli juba oma teine ​​pool olemas ja seda sõna otseses mõttes. Meil on varem olnud kogemusi, kus mehed, kellega kohtmas käisime, tundsid kadedust, et me ei nimetanud neid enda teiseks pooleks. Kuid nüüd, oma abikaasadega, mõistame me kõik neli kaksikutevahelist erilist sidet.» 

Ohios Twinsburgis peetud kaksikute päeva festivali ajal abiellusid Brittany ja Briana kaksikvendade Josh ja Jeremy Salyersiga. Topeltpulm peeti erakordse sündmusena paigas, kus nad aasta varem kohtusid. Kihlusid nad loomulikult ka samal ajal ja seda sümboolselt Twin Lake'i ääres. 

Duubelpulm 

Kaksikute pulmas oli kõike topelt. Tseremooniat viisid läbi kaksikutest preestrid, pulmameeskonda kuulusid kaksikud pruutneitsid ja peiupoisid ning Brittany ja Briana andsid abielutõotuse korraga, ümbritsetuna sõpradest, perekonnast ja teistest sõbralikest kaksikutest. 

Kaks aastat pärast pulmi teatasid õed, et on mõlemad rasedad. Sellest ajast saati on need neli koos elanud ja juhivad ühiselt pulmade korraldamise ettevõtet. 2021. aasta jaanuaris tervitasid Jeremy ja Briana oma poega Jaxi ning sama aasta aprillis tervitasid Josh ja Brittany oma poega Jetti. Kõiges ühte hoidvad paarid kasvatavad oma lapsi nii, nagu oleks neil neli vanemat.

«Tehniliselt oleme Joshiga Jetti vanemad meie – mina sünnitasin Jetti. Aga Jettil on tegelikult neli bioloogilist vanemat, sest Briana ja mina jagame DNAd, nagu ka Josh ja Jeremy,» selgitas Brittany nende pere kokkuleppeid. 

Naised plaanivad ka uuesti rasestuda ja veel lapsi saada. 

Tagasi üles