Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Brad Pitt avaldas, millise nipiga ta näpud alkoholist eemal hoiab

Copy
Brad Pitt filmi «F1» võtetel.
Brad Pitt filmi «F1» võtetel. Foto: Shutterstock

Brad Pitt on filmimaailma lahutamatu osa ja peaaegu iga inimene tunneb teda. Staar on tunnistanud, et ta pole ülikoolist saati ühtki päeva täielikult kaine olnud.

Brad Pitt (60) on viimasel ajal senisest rohkem pühendunud joogale, rääkis üks allikas ajakirjale In Touch. Ta võtab koos oma tüdruksõbra Ines de Ramoniga igapäevastest sessioonidest osa ja tunnistab, et meditatsioon on tema peamine vahend kire, tervise ja kainuse säilitamiseks.

«Bradi kaine eluviis põhineb ühel põhimõttel: ta peab oma päevad tegevustega täitma ja olema võimalikult hõivatud alates hetkest, mil ta hommikul ärkab, kuni ta õhtul magama läheb,» ütleb staari lähedane allikas.

«See on sellise mehe jaoks keerulisem, kui tundub, kuna Brad on loomult rahulik ja pidas vaba aega enne kaineks saamist väga tähtsaks.»

Staari karsklus algas 2016. aastal, kui ta läks Angelina Joliest lahku. Alkohol oli tema elu oluliseks osaks muutunud ja ta tunnistas 2017. aasta intervjuus, et ei mäleta ühtki päeva pärast ülikooli, mil ta poleks joonud või marihuaanat tarvitanud.

«Kuid nüüd on tema päevad hoolikalt planeeritud, alates varahommikustest jooga- ja venitamissessioonidest koos Inesega ja jätkates videokõnedega, kus ta jälgib tulevaste projektide kulgu,» räägib allikas näitleja karskluse kohta.

Ines (34) on Bradi esimene pikaajaline tüdruksõber pärast Angelinast (49) lahutust. Kuulujutud nende kohtingutest algasid 2022. aasta detsembris, kui Inest nähti Bradi 59. sünnipäeval. Nende suhe sai 2023. aasta alguses kinnitust, kui Page Six avaldas paarist aastavahetuse reisil fotosid.

«Ta pole oma mõtetega enam üksi, kuna tema LA majas on peaaegu kogu aeg inimesi tööl,» ütleb allikas.

«On veidi kurb, et tema kainuse säilitamine nõuab nii äärmuslikke meetmeid, sest 60-aastaselt väärib Brad lõõgastumist ja oma edu nautimist, mitte üleplaneerimist ja oma saatjaskonna poolt pidevat jälgimist.»

«Brad osaleb selles kõiges vabatahtlikult,» jätkab allikas. «Ta on oma karskluse säilitamisele ülimalt pühendunud.»

Staar hoiab end tõepoolest hõivatuna, produtseerides sel aastal kolme projekti. Samuti filmib ta Ühendkuningriigis oma järgmist kassahitti «F1», kus ta on nii produtsent kui ka peaosatäitja.

«Ta teab, et tal oleks liiga palju kaotada, kui ta hakkaks uuesti jooma. See võib tema perekonda ja produktsioonifirmat mõjutada, mida ta on kakskümmend aastat üles ehitanud.»

«Ma ei usu, et see on elu, mida ta selles vanuses ette kujutas, kuid see on ainus viis, mis talle praegu sobib,» ütleb siseallikas. «Tundub, et see on aidanud tema suhet Inesiga tugevdada.»

Tagasi üles