Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PILDID Blake Lively särab oma uue filmi esitlustel nagu lilleõis

Copy
Blake Lively 4. augustil New Yorgis filmi jaoks peetud uhkel olengul.
Blake Lively 4. augustil New Yorgis filmi jaoks peetud uhkel olengul. Foto: Michael Stewart / INSTARimages.com / Scanpix

Näitleja Blake Lively särab filmi «Ei iial enam» esitlustel. Kuna peategelane on lillepoes töötav Lily, on ka filmiesitlused vastavalt lilleteemalised. Ammuta inspiratsiooni tema riietest ja aksessuaaridest, et tulla meie lillelisele Apollo Naistekale juba 7. augustil. Loe lähemalt alt.

Lilled ei tähenda alati romantilist kleidikest. Siin kannab Blake hoopis julget pükskostüümi.
Lilled ei tähenda alati romantilist kleidikest. Siin kannab Blake hoopis julget pükskostüümi. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / Scanpix
See riietus tõestab, et lilled on tõesti kõigile kandmiseks. Kui inimene ei soovi suuri silmatorkavaid õisi oma riietele, saab need peita kavalasti mustrisse, nagu siin on Blake pluusi ja pükstega teinud.
See riietus tõestab, et lilled on tõesti kõigile kandmiseks. Kui inimene ei soovi suuri silmatorkavaid õisi oma riietele, saab need peita kavalasti mustrisse, nagu siin on Blake pluusi ja pükstega teinud. Foto: Michael Stewart / INSTARimages.com / Scanpix
Blake jäi lilleteemale truuks ka filmi «Deadpool & Wolverine» järelpeol. Pildil abikaasa Ryan Reynoldsiga punases õitemeres.
Blake jäi lilleteemale truuks ka filmi «Deadpool & Wolverine» järelpeol. Pildil abikaasa Ryan Reynoldsiga punases õitemeres. Foto: Luiz Rampelotto / ZUMA Press Wire / Scanpix

Leia rohkem inspiratsiooni Instagramist:

Fännid on ammu oodanud Colleen Hooveri armuromaani filmiversiooni, mille peaosades on Blake Lively ja Justin Baldoni. Lively mängib Lilyt, kes töötab lillepoes, kes on suhtes Ryle'iga (Baldoni), kuid kirglikust armoloost areneb vägivaldne suhe, millest on raske lahkuda.

Foto: Apollo Kino

Haara sõbranna kaasa, riietuge lillelisse ja tulge 7. augustil Apollo naistekale vaatama filmi «Ei iial enam».

Apollo naistekas on meeleolukas ürituste sari naistele, mis on sündinud koostöös Apollo kino ja veebiportaaliga Postimees Naine.

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haara kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos auhinnaloosi ning hea filmi saatel üks meeldiv õhtupoolik.

Kes Apollo naistekale seekord ei jõua, saab soetada pileti filmile «Ei iial enam» SIIT.

Tagasi üles