Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Mees valis naise raevu vältimiseks teise loteriipileti ja otsus muutis tema elu

Copy
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Shutterstock

Mees soovis osta lotopiletit ja oma õnne proovile panna, kuid siis jäi kahtlema. Talle turgatas pähe, et kui naine kuuleb nii kalli loterii peale raha kulutamisest, tuleb kodus õudne pahandus. Ta valis soodsama pileti ja see muutis tema elu igaveseks. 

Mees, kes sõpradega pidutsedes oma õnne proovile soovis panna, kuid ei tahtnud oma naisega tülitseda, tegi loteriid ostes ja piletit valides odavama valiku. Tema esimene valik oli 30 dollarit (ligi 28 eurot) maksev loto, kuid ennetades oma naise viha, valis ta õnneloosi FAST PLAY Extreme Green, mis maksis mõnevõrra vähem ehk 20 dollarit (veidi alla 18 euro). 

Otsus õigustas ennast Daily Maili vahendusel täielikult. Loomulikult õnnestus tal naise meelepaha vältida, aga vähe sellest – ta sai ka peavõidu, mis oleks ilmselt isegi tema abikaasa pahameelt pehmendanud. Teise valikuna ostetud lotopilet tõi talle hiiglasliku 1 000 000 dollari väärtusega (950 000 eurose) suurvõidu. 

Marylandi loteriiametnike sõnul pole õnnelikul võitjal oma sülle sadanud rahaga konkreetseid plaane. Kuid ta oli andnud kindla lubaduse edaspidigi loterii mängimist jätkata, sest naudib selle hasartmänguga kaasnevat põnevust.  

Tagasi üles