Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Selgus, et printsess Catherine'il on ka varem kasvaja olnud

Walesi printsess Catherine.
Walesi printsess Catherine. Foto: Andrej Isakovic

Printsess Catherine'i vähk oli kogu maailmale suureks šokiks. Teadaolevalt on tervislikke eluviise propageeriv naine varem kimpus olnud rasedusaegsete iiveldustega, kuid muidu pole ta eriti arstiabi vajanud. Selgub, et tal on siiski olnud üks kasvaja eemaldamise operatsioon. 

Walesi printsess Catherine teavitas selle aasta märtsis avalikkust oma raskest haigusest – ta põeb vähki ning saab selle vastu vajalikku ja parimat võimalikku ravi. 

Kuninglik biograaf Rob Jobson avalikustas vähetuntud fakti Middletoni tervise kohta. Nagu selgub, avastasid kooli arstid teismelise Kate'i pea vasakul küljel kasvaja, kirjutas Independent. «Kool teavitas kohe tema vanemaid ja ema Carol viis ta haiglasse, kus talle tehti kasvaja eemaldamise operatsioon,» ütles allikas.

Pärast operatsiooni jäi tulevasele printsessile üle seitsme sentimeetri pikkune arm, mida avalikkus märkas esimest korda 2001. aastal. Kensingtoni palee pressiteenistus selgitas toona, et printsessi juuste alt paistnud arm on seotud teismelise eas tehtud operatsiooniga. Täpsemat infot toona rohkem ei avalikustatud.  

Juunikuus osales Catherine avalikkuse ees Wimbledoni finaalis. «Teen edusamme, kuid nagu igaüks, kes läbib keemiaravi, teab, et on häid ja halbu päevi,» ütles printsess. 

Tagasi üles