Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KAS MINNA LAHKU? Mees vihastas, sest ta naine pole pärast laste sündi kaalust alla võtnud

Copy
Foto: Shutterstock

Üks naine sai šoki, kui tema mees teatas, et ta võiks kaalust alla võtta kahe väikese lapse kõrvalt. «Eile õhtul mu abikaasa plahvatas (ta on mind paar nädalat külmalt kohelnud),» kirjutas naine Redditi foorumis. «Ta ütles, et pean kaalust alla võtma ja lõpetama laisklemise – olen olnud liiga kaua emapuhkusel ning on aeg end vormi ajada.»

«Ma olen ülekaaluline,» tunnistas naine. «Olen olnud sellest ajast, kui me kohtusime. Tal on alati minu kaalu kohta ütlemist olnud.» Abikaasa valaski nüüd aastate jooksul kogunenud viha naise kaalu pärast välja. «Ta ütles, et tal on sellest kõrini ja et ma avaldan lastele halba mõju.» Ütlematagi selge, et selline jutt tegi naise enesetunde äärmiselt kehvaks.

See naine on nüüd mures oma tuleviku pärast abikaasaga ja peab otsustama, mis samme astuda.

«Kui ma ei tee trenni ega võta kaalust alla, hakkab ta mind vihkama,» ütles ta. «See ei tundu olevat tervislik või toetav lähenemisviis. Ma pole isegi kindel, mida talle öelda. Ma tahan lihtsalt vait olla ja teda vältida.» Kõige tipuks hoolitseb naine kahe väikese lapse eest, kellest üks on ühene ja teine kolmene.

Redditi kommenteerijad olid veendunud, et see naine on vägivaldses suhtes:

«Teate, mis on ebatervislikum kui ülekaalulisus? Olla vaimselt vägivaldses suhtes.»

«See ajab mind nii vihaseks. Lapsed õpivad tema pealt, kuidas peaksid emad ja isad üksteisega käituma. Ta ei näita üles lahkust ega loo rahulikku kodu.»

«Tema otsus sind kritiseerida, sõimata ja halvustada, on solvav.»

Allikas: YourTango

Tagasi üles