Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KOHUTAV VALETAJA «Ta ajas isegi pea kiilaks!» Vähihaiget teeselnud mees lunib nüüd eksnaiselt raha

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Naine väidab, et tema endine mees teeskles vähki, et saaks teda petta. Hayley Daviese sõnul lasi mees isegi juuksed maha ajada, et oma vale veenvamaks muuta.

«See oli minu sünnipäeval ja ta üritas öelda, et ta tunneb end halvasti ja et tal on vaja koju minna,» rääkis Austraaliast pärit modell taskuhäälingus «Unfiltered». «Lõpuks avastasin, et tegelikult läks ta teise naise juurde.»

Hayley paljastas, et tema eksmehe teisel naisel polnud aimugi, et mehel väidetavalt vähk oli. «Nad olid meist kauem koos olnud ja ta oli tegelikult mehe jaoks peamine — see, kes oli kohtunud tema perekonnaga.»

Hayley rääkis, et alguses väitis tema eks, et tal on luuvähk, kuid siis muutis ta oma juttu, väites, et tegelikult on tegemist nahavähiga.

Modell ütles, et ta küsis selle kohta kohe ka mehe käest, kuid too väitis, et pole luuvähki kunagi maininud.

Ühel päeval küsis Hayley oma mehelt, kus ta oli olnud ja mees kinnitas, et oli lihtsalt sõbra juures, kirjutab The Sun.

Mees ütles, et Hayley võib tõestuseks tema telefoni vaadata, kuid sõnumeid ega fotokausta naisel siiski vaadata ei lubatud.

Hayley teadis kohe, et midagi on valesti ja sukeldus esimese asjana keelust hoolimata fotodesse, kust leidis eelmisel õhtul tehtud pilte.

«Aga siis nägin, et tuli sõnum, nii et ma avasin selle ja seal oli kirjas: «Ma armastan sind, kallis!» Ma vastasin ja küsisin: «Kes sa oled?».»

Teine naine helistas kohe mehe telefonile ja Hayley tormas vannituppa, et naisega rääkida ja teada saada, mis toimub. «Vestlesin temaga umbes kolm tundi ja panin pilti kokku.»

Pärast seda, kui ta oli telefoni ära pannud, tegi Hayley kohe mehega lõpparve.

Hiljuti võttis mees temaga aga uuesti ühendust ja palus temalt raha.

Hayley teenib täiskasvanute lehel umbes 30 000 dollarit. «Paar nädalat tagasi saatis ta mulle TikTokis sõnumi.»

Eksmees ütles, et ta teab, kui hästi naisel nüüdseks läheb ja väitis, et see poleks võib-olla nii, kui nad poleks koos üht kulutulena levima hakanud videot teinud.

«Ta ütles, et kuna nii palju teenin, võiksin ma talle raha anda,» sõnas naine taskuhäälingus.

Hayley siiski mehele raha ei saatnud, märkides, et kui nad olid koos olnud, oli mees talle pidevalt meelde tuletanud, kui rikas ta ise on.

Tagasi üles