Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Printsess Catherine paljastas kõige ebameeldivama hetke, mis tal on Meghan Markle'iga olnud (1)

Copy
Kate Middleton ja Meghan Markle.
Kate Middleton ja Meghan Markle. Foto: Scanpix / imago

Kate Middletoni kõige raskem hetk Meghan Markle'iga leidis aset kuninganna Elizabethi surma järel, selgub uuest elulooraamatust.

Kuningliku autori Rob Jobsoni sõnul üritas prints William tol ajal perekonda ühtsena näidata. 

Nüüdne troonipärija tegi ettepaneku, et võimas nelik taasühineks «oma lahkunud vanaema mälestuseks ning kohtuks Windsoris kuningannat mälestavate inimestega, kes lilli tõid».

«Catherine tunnistas hiljem ühele kuningliku perekonna liikmele, et paaride vahel oli nii palju pahameelt, et see jalutuskäik oli kõige raskem asi, mida ta kunagi oli pidanud tegema,» kirjutas Jobson.

Printsess Catherine Windsoris inimestega kohtumas.
Printsess Catherine Windsoris inimestega kohtumas. Foto: Scanpix / Zuma

Uues elulooraamatus selgub ka, et Meghan ütles Williamile Kate'i üle tülitsemise ajal, et «võta oma sõrm mu näo eest ära».

Jutuajamiste käigus, mille eesmärk oli asja klaarida, nimetas William Meghanit ebaviisakaks, vahendab Independent.

«Meghan astus talle vastu ja ütles: „Võta oma sõrm mu näo eest ära» kirjutas Jobson.

Augustikuus ilmuv biograafia Kate Middletonist toob päevavalgele palavalt armastatud Walesi printsessi kullisidetaguse elu. Juba praegu palju kõneainet tekitanud teos lubab tulla suurejooneline ning paljastada nii mõndagi kuninglikust perekonnast.

Näiteks on avalikkusele välja pääsenud infokild, et praegu üheks stabiilseimaks ja armastatuimaks kuninglikuks paariks peetavate prints Williami ja Kate'i ühine liit olevat alanud hoopis tormilisemalt ning prints olevat oma südamedaami lühikese telefonikõne ajal maha jätnud.

Tagasi üles