Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO Tseremoonia ajaks püksiluku lahti unustanud peigmees naerutab netirahvast (1)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pulmade planeerimisega nähakse tavaliselt tohutult vaeva ja pruutpaar annab endast kõik, et tähtsal päeval mingeid viperusi ette ei tuleks. Kuid mõnikord pole ka kasu detailideni paika pandud plaanist ja saatus viskab ikka elu kõige olulisemal päeval mõne vallatu vimka.

Täpselt nii juhtus ühe Texases elava peigmehega, kes avastas pärast registreerimise tseremooniat, et tema püksilukk oli elu kõige olulisema jah-sõna ütlemise ajal lahti.

Kui värske abielupaar Danielle Darvin ja Connor Depew 1. juulil õnnelikult registreerimiselt käsikäes ära kõndis, heitis Depew pilgu allapoole oma vöökohta ja ehmus — mees taipas, et tema püksilukk oli kogu tseremoonia vältel lahti olnud.

Sel hetkel pöördus 25-aastane tuletõrjuja Depew oma naise poole ja tunnistas, mis oli juhtunud.

«Oo, jumal küll. Mu püksilukk oli kogu aeg lahti,» kostub Tiktokki postitatud videos. «Ei! Ei olnud!» vastas pruut. 

«Muidugi, kui ta mulle kaks korda seda kinnitas, olin ma šokis. Ma ei saanud sel hetkel teisiti, kui lihtsalt olukorra üle naerda,» ütles värske abielunaine väljaandele The People.

«Tal on kalduvus naerda, kui ta teab, et ta on süüdi, ja see naeratus on nakkav ja paneb ka mind asja üle naerma.»

Vastne abielupaar läks edasi pidutsema ja unustas juhtunu ära. Alles paar nädalat hiljem, kui nad oma pulmavideoid üle vaatasid, avastasid nad, et nende videograafi mikrofon oli selle lõbusa hetke jäädvustanud.

Darvin otsustas jagada seda humoorikat juhtumit Tiktokis, kus see kiiresti 14,9 miljoni vaatamise ja üle 2000 kommentaariga kulutulena levima hakkas.

«Õnneks mainis meie fotograaf, et ta ei ole fotodel mingeid probleeme näinud, aga ta hoiab igaks juhuks silmad lahti,» ütleb Darvin.

Darvin ütleb, et ta veetis nende kaheaastase kihluse hoolikalt pulma detaile planeerides, et tagada, et midagi ei läheks valesti. Siiski juhtub pulmades kindlasti ootamatusi.

Tagantjärele vaadates ütleb ta, et see lõbus hetk kirjeldab ideaalselt nende suhet.

«Ma loodan, et pruudid, kes meie videot vaatavad, oskavad leida huumorit igas rumalas olukorras, mis nende suurel päeval juhtuda võib,» ütleb ta. «Sõltumata sellest, mis juhtub, abielluvad nad oma parima sõbraga, mis teeb sellest kõige erilisema ja tähtsama päeva üldse.»

@hellodano_ Posting this as a PSA to brides to add this to your wedding day checklist😂 #weddingtiktok #weddingday #2024bride #funnymoments #bestdayever ♬ A Summer Place - Hollywood Strings Orchestra

Tagasi üles