Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

POLE PAHA! USA uhke sünnitushaigla patsiendid saavad kaasa ulmelise kingipaki

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

USAs asuv sünnitushaigla teeb teistele sarnastele asutustele silmad ette. Kuigi seal sünnitamise eest tuleb soovijatel välja käia üsna krõbe summa, siis saab igaüks neist lisaks eluarmastusele lapse näol kaasa ka ulmelise sisuga kingipaki.

Weill Cornelli sünnitushaiglas beebi ilmale toonud emad jagavad ühismeedias terve maailmaga uhkeid kingitusi, mille nad sünnitusmajast kaasa said. Kuna kõnealuses haiglas sünnitamise eest tuleb välja käia umbes 36 000 dollarit – ligi seitse korda suurem summa kui USAs tavapärane, on ka kingikoti sisu hinnaline. 

Üks neist, kes otsustas oma Weill Cornelli kogemust teistega jagada, on tõsielusarja «Owning Manhattan» staar Chloe Tucker Caine. «Vau,» hüüatas värske ema Tiktoki videos, kui ta esimest korda kingikoti avas.

Caine'i kingikott sisaldas näopuhastusvahendit, mille hinnaks on 58 dollarit, Coco Chaneli parfüümi hinnaga 110 dollarit ja punast huulepulka hinnaga 58 dollarit.

See sisaldas ka kaardikest, millel seisis: «Palju õnne emaks saamise puhul. Siin on haigla poolt midagi erilist.»

Näidates oma uut näopesuvahendit, naeris ta, et saab lõpuks ometi oma nägu pesta – viimati sai seda teha ju kolm päeva tagasi.

«Olles uus ema, sa ei saa aru, kui ülevoolav on kogu see kogemus. See on nii põnev! Olin nii emotsionaalne ja kurnatud,» rääkis Caine People'ile.

«Ma lihtsalt arvasin, et see oli nii armas ja tähelepanelik kingitus haiglalt. See oli väike asi, mis pani mind nii hästi tundma,» ütles ta.

«See on lihtsalt suurepärane mälestus sünnitusest,» lisas naine.

Vaata videost lähemalt!

Tagasi üles