Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VEIDER VÄRK «Siis ei saja tilkagi vihma!» Imelik pulmaeelne trend vallutab internetti (1)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pulmapäeva hommikul loodetakse alati parimat. Samal ajal valmistutakse aga halvimaks. Eriti käib eelnev ilma kohta, mida me inimestena ainsa asjana oma pulmapäeval kuidagi mõjutada ei saa. Või siiski?

Ühismeedias levib kulutulena õpetus, kuidas kindlustada, et pulmapäev oleks kuiv ja päikseline. Kõik, mida selleks teha tuleb, on vorsti matmine. 

«Siin on sulle meeldetuletus: mata pulmadele eelneval õhtul vorst maha,» teatab sisulooja Meg sotsiaalmeediasse tehtud postituses. «See peaks vihma pulmapäeval eemal hoidma,» lisas Meg videos, mis on kogunud 2 miljonit vaatamist. «See päriselt töötas!»

Ja näib, et vorstipeitust mängivad peatsed abiellujad üle kogu Euroopa.

Tõenäoliselt on tegemist umbes samasuguse uskumusega nagu see, et kui peigmees pruuti enne altari ees olemist näeb, läheb abielu luhta. Ka vorsti matmine on halva ilma tõrjumiseks veider komme, mida inimesed on aastakümnete jooksul edasi kandnud.

@elerianne Plant a sausage the night before your wedding for good weather ☀️ It deffo worked for me!! #wedding #plantasausage #sausage ♬ Supermodel (Couture Mix) - RuPaul

@domeriona If Scottish tradition says so…. It must be true! Wish us luck 🤣 #oldwivestales #scottish#saussage#plantasaussage #wedding#sun#goodweather#sunny ♬ Get Ready - SUPER-Hi & NEEKA

Tagasi üles