Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO Armastatud laulja Lady Gaga kinnitas Prantsusmaa peaministrile levinud kõlakat (1)

Copy
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Shutterstock

Fännide spekulatsioon sai lõpuks kinnitust, kui 38-aastane laulja tutvustas Prantsusmaa peaministrile viraalseks saanud videos oma kaaslast.

Peaminister Attali 28. juulil postitatud TikToki videos võib näha ja kuulda, kuidas Gaga tutvustab 46-aastast Michael Polanskyt oma kihlatuna, kui trio jälgib olümpia ujumiskatseid.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Teade tuleb pärast aprillis levima hakanud kihlumiskuulujutte, mil teda nähti suurt teemantsõrmust kandmas.

Samal ajal levisid ka raseduskuulujutud, kuna fännid arvasid, et nägid teda beebikõhuga oma õe pulmas.

Gaga eitas kuulujutte TikToki lühivideos, mille pealkiri oli «mitte rase — lihtsalt halvas tujus, nuttes jõusaalis».

Lady Gaga ja Michael Polansky armastuslugu algas 2020. aastal, kui neid nähti esimest korda koos Las Vegases aastavahetuse peol — nad on sellest ajast saadik paar olnud, vahendab Metro.

Laulja kinnitas nende suhet 2020. aastal Instagrami postituses, mille pealkirjaks oli «Meil oli nii lõbus Miamis. Saadan armastust kõigile mu väikestele koletistele ja fännidele, te olete parimad!».

Üks allikas ütles pärast suhte kinnitamist Entertainment Tonightile: «Ta ei oodanud, et ta nii kiiresti pärast oma eelmist suhet nii tõsiselt sellega kaasa läheb, kuid ta hakkas sõpradele rääkima, et ta on mehesse täielikult armunud. Igaüks, kes on nendega aega veetnud, näeb nende sidet. Nad on teineteisest täielikult sisse võetud. Tema sõbrad pole teda aastaid nii õnnelikuna näinud ja ka sõbrad armusid temasse kiiresti.»

Umbes samal ajal antud intervjuus mainis ta, et ootab tulevikus abielu ja lapsi.

Tagasi üles