Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Meghani soeng ajas fännid segadusse: vabandage, kas see on Markle?

Copy
Sussexi hertsog Meghan Markle.
Sussexi hertsog Meghan Markle. Foto: SUZANNE CORDEIRO / AFP / Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan Markle käis nädalavahetusel Hamptonsis äritippkohtumisel ja teda nähti soenguga, mis fännide hinnangul teda täiesti tundmatuks muutis. 

Glamuuri ja luksust armastav 42-aastane Meghan Markle poseeris reedesel tippkohtumisel koos meigiguru Bobbi Browni (67) ning oma sõbranna ja disainer Misha Nonooga. Inimestele jäi silma aga eelkõige Meghani soengustiil. 

Midagi selles oli täiesti tavatut, sest kuigi värv ja lõikus on samaks jäänud, ajas see kuklasse seotud soeng fännid segadusse. Nad uurisid Browni karussellpostituse kolmandat fotot uudistases ettevaatlikult, kas beeži pükskostüümi riietunud naine on ikka Meghan Markle või keegi tema sarnane daam. 

Fännid kahtlesid, kas see on ikka Meghan. Üks jälgija kirjutas: «Kas see pruunikas kostüümis on Meghan Markle?» Teine lisas: «Ma imestasin sama asja!» ja «Tulin siia sama küsima!» Üks Instagrami kasutaja lisas: «Kas see on keegi, kes näeb välja nagu Meghan?»

Staaridest tulvil üritust juhtis investor Amy Griffin. Kohal olid nii disainer Misha Nonoo kui ka meigiekspert Victoria Jackson, kes on Meghani suured sõbrad. Markle on peagi turule tulemas oma elustiilibrändi American Riviera Orchardiga. 

Tagasi üles