Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

MIS JÄRGMISEKS? Hirmnaljakas kohtingureegel, mida sa varem tõenäoliselt kuulnudki pole

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kohtingul on asju, mida üldiselt ei tehta ja samaväärselt palju on ka erinevaid soovitusi, mida kohtingul olles ilmtingimata teha tuleks. Ühismeedias levib kulutulena üks kohtingureegel, mis võib paljudele üllatusena tulla.

Nimelt tuleb välja, et kaaslasega koos einet nautides ei tohiks mitte mingil juhul vett juua. Vähemalt mitte nii, et klaasi põhi kohtingukaaslase suunda jääks. Põhjus on lihtne: klaas moonutab nägu ja kuna vesi on läbipaistev, siis avaneb kohtingukaaslasele hirmnaljakas vaatepilt.

Renee Hogani Tiktokki postitatud videot on nüüdseks vaadanud juba rohkem kui kolm miljonit inimest. Loomulikult pole enamik inimestest mainitud «reeglist» varem kuulnudki. «Okei, sellest sai just minu uus suurim hirm,» kirjutatakse kommentaarides. 

Teised arvasid aga, et kui kaaslane on sinu jaoks õige, siis pole vahet, millisena ta sind kohtingul näeb ja seda ei muuda ka läbi klaasipõhja avanev vaatepilt. «See on hirmnaljakas, aga ma ei usu, et kohtingul olles kaaslane seda üldse märkabki!» põrutati kommentaariumis. 

Vaata allolevast videost täpsemalt, milline pilt kaaslasele avaneb, kui üle laua veeklaasist juuakse!

@reneehoagss

🐰

♬ original sound - Bella ꩜

Tagasi üles