Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Tegelikult olin uhke!» 4-aastane tüdruk šokeeris julge teoga oma ema

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Iga lapsevanem teab, kui lapsele kasvõi hetkeks selja pöörad, võib midagi juhtuda. Üks nelja-aastane tüdruk suutis oma ema aga korralikult šokeerida.

Kolme lapse ema Brianna Attias sai hiljuti selle reegli kohta, et last ei saa sekundikski omapäi jätta, korraliku kinnituse. Nimelt otsustas tema nelja-aastane tütar ema šokiks oma kõrvad ise augustada, kui ta oli vaid mõned minutid ilma järelevalveta.

«Ma poleks kunagi midagi sellist oodanud,» kommenteeris 28-aastane Torontos elav sisulooja The Postile lapse üllatavat käitumist.

Attias meikis end vannitoas, kui nelja-aastane Everly sinna sisse jalutas ja teatas uhkelt, et on ise oma ema sahtlist leitud vana kõrvarõnga abil kõrva augustanud.

Esialgu pidas Attias seda naljaks, kuid lähemal vaatlusel mõistis ta, et tema tütar oli tõepoolest oma kõrva augustanud. Kui ta lapselt uuris, kas see tegi ka haiget, vastas tüdruk eitavalt.

«Ta on meil mässumeelne,» ütles Attias Everly kohta, kelle vallatu isiksus erineb suuresti kahest teisest õest, kuueaastasest Caidenist ja kaheaastasest Islast.

«Ta käitub palju vanemana, kui ta on.»

Nii Attias kui ka tema abikaasa Cameron olid Everly julgest teost šokeeritud. Kuid selle asemel, et vihastada või ärrituda, otsustasid vanemad hoopis olukorra üle korralikult naerda, vahendab New York Post.

Pärast seda, kui nad olid veendunud, et temaga on kõik korras, pakkusid vanemad välja, et viivad tütre teise kõrva augustamiseks spetsialisti juurde, kuid laps keeldus ja pakkus välja, et teeb ka teise kõrvaaugu ise ära. Seda ta ka tegi.

«See võib kõlada veidi hullumeelselt, aga ma olin tema üle uhke,» ütles Attias, lisades, et ka tema oli kunagi laps ja tegelikult hoidsid nad nüüd kõrvade augustamise pealt pisut raha kokku.

Tagasi üles