Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KAS SINA KA? Ekspert avaldab tüüpilise vea, mida inimesed kohtingutel teevad

Copy
Foto: Shutterstock

Paari- ja pereterapeut Jeff Guenther on pälvinud TikTokis tähelepanu oma nõuannetega, mis ei ole just kõige tavalisemad. Sotsiaalmeedias @therapyjeff nime all tuntud Jeffil on 2,8 miljonit jälgijat ja ta on kirjutanud raamatu «Big Dating Energy: How to Create Lasting Love by Tapping Into Your Authentic Self». Allpool on kirjas tema kolm ebapopulaarset kohtingunõuannet.

1. Armastus on arvudes

Jeff soovitab käia võimalikult paljudel kohtingutel, sest vaid nii mõistad, kellega sa sobid. «Te peaksite käima nii paljudel kohtingutel kui vaimselt ja emotsionaalselt võimalik,» ütles ta.

«Isiklik kohtumine võimaldab teil täielikult kogeda teise energiat ja isikupära. Rakendused ei anna teile tõelisust edasi. Füüsilist külgetõmmet ja keemiat on päriselus kohe tunda. Kõiki neid täiuslikke selfinurki kohtinguprofiilidel ei saa usaldada.»

2. Tutvu päriselus

Jeff rõhutab näost näkku suhtlemise tähtsust tutvumisäppide kaudu loodud virtuaalsete ühenduste asemel. Ta tõstis esile vahetut keemiat ja füüsilist külgetõmmet, mida saab tunda vaid isiklikult, ning autentseid lugusid, mis sellistest kohtumistest tulenevad.

3. Kohtingud on ägedad

Vaatamata tavalistele kaebustele, et kohtingud on närvesöövad, usub Jeff, et sellele annab läheneda hulga paremini. «Inimesed teevad seda kõike valesti,» ütles ta. «Kohtingutel käimiseks on palju parem viis – selline, mis on päriselt lõbus, sest sa ei raiska aega tähtsusetutele asjadele.»

Mida arvavad TikToki kommenteerijad?

Jeffi populaarsus kasvab jätkuvalt, kuna tema otsekohesed ja mõnikord vastuolulised arvamused leiavad palju vastukaja. Ta kutsub üles näost näkku suhtlema, kuid kõik kommenteerijad pole sellega nõus.

«Ma arvan, et tänapäeval ei saa elada ühtaegu esimese ja teise reegli järgi. Kui sa äppe ei kasuta, ei ava sa ennast kõikidele võimalustele.»

«Kuidas saab päriselus kohtuda? Ma töötan kodust ja väljas kohtan ma haruharva inimest, kes mulle meeldib. Ma vihkan kohtinguäppe, aga nii see on.»

Mõned kasutajad aga nõustuvad:

«Aitäh. See on lihtsalt kohting, sa ei hakka kohe abielluma.»

«Jah! Olen äppidega aastaid tegelenud. See on nagu prügikastist toidu otsimine.»

Tagasi üles