Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KOHUTAV TULEMUS «Nagu rasvakriidid!» 65 eurot maksnud maniküür valmistas valusa pettumuse

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pettunud naine jagab oma kogemust: nimelt käis ta kallis maniküüris, kuid sai sealt ilusa tulemuse asemel hoopis midagi, mis sarnaneb tema sõnul laste rasvakriitidega.

Colorado Springsist pärit Kaylyn Hill puhkes pärast küünehooldust autosse jõudes nutma. Loomulikult ei unustanud naine oma katastroofi jäädvustada. 

Ta nuttis ja ütles, et ta on tulemuse pärast väga häiritud, kuigi ta ütles oma küünetehnikule, et need on super armsad ja andis talle isegi jootraha.

Oma TikToki kontol avaldatud videos, mis on kogunud üle 700 000 vaatamise, ütles Kaylyn, et ta nutab järgmised kuus aastat ja ei lase enam kunagi oma küüsi teha.

«See ei ole naljakas! Ma olen tegelikult väga häiritud,» tunnistas 23-aastane Kaylyn.

Naise sõnul on juhtunus osaliselt süüdi tema noorem õde, kes soovitas tal küünehooldusesse minna tehniku juurde, kes teeb hooldusi oma kodus.

«Ma vaatasin tema töid ja need nägid head välja. Me rääkisime sellest, mida ma tahan ja ta ütles, et saab seda teha.»

«Ilma pikema jututa: siin on minu küüned, mille eest ma just 70 dollarit (65 eurot) maksin ja mille ma täna õhtul ära võtan.»

Kaylyn näitas fotot, mida ta oli küünetehnikule inspiratsiooniks näidanud, millel olid täiuslikult maniküüritud mandlikujulised kroomitud viimistlusega ja värvilised tipud.

Seejärel filmis ta talle antud küüsi, mis olid ebaühtlased, laigulised ja kindlasti mitte kroomitud.

Läbi pisarate võrdles ta oma küüsi Crayola rasvakriitide ja Skittlesi kommidega.

«Need ei ole ühtlased. Mu pöidla peal on nii palju liimi ja ma ei saa seda maha. Nii et loodetavasti seletab see, miks ma nutan.»

@kaylyn.hill Ill be crying about this for the next 6 years btw ##thisiswhatiwanted #andthisiswhatigot #badnailscheck #badnails #uglynails ♬ original sound - Kaylyn Hill

Tagasi üles