Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Raske haigusega võitlev Celine Dion astub üle mitme aasta taas lavale

Celine Dion
Celine Dion Foto: Jacques Boissinot / The Canadian Press via APF / Scanpix

2022. aastal rääkis Celine Dion avalikus pöördumises oma raskest haigusest ning võttis esinemistest pausi, et end ravida ja taastuda. Peagi on lootust laulu «My Heart Will Go On» surematuks hitiks laulnud Dioni taas laval näha, kuid seda vaid korraks. 

56-aastane Celine Dion on lavalt eemal hoidmist väga raskelt võtnud, rääkides fännidele, et igatseb väga esinemisi, kuid maksimalistina ei saa ta oma fännidele ja publikule pakkuda vähemat kui parimat. Nüüd on tema miljonitel fännidel üle mitme aasta põhjust rõõmustada. 

Celine Dion teeb väidetavalt oma muusikalise tagasituleku laval reedel 2024. aasta Pariisi olümpiamängude avatseremoonial – ja talle makstakse selle eest kopsakas summa. Kuulujutud Celine'i olümpiamängudel esinemisest avaldas esimesena Variety, välismeedias on ilmunud ka fotosid, mis tõestavad, et Dion viibib juba Pariisis. Teda märgati teisipäeval Royal Monceau hotellis, kus fännid teda kimbutama kippusid. Teadaolevalt peatub seal läheduses ka teine olümpiamängude avatseremoonial üles astuv superstaar – Lady Gaga. 

Celine Dion eile Royal Monceau hotellist väljumas 
Celine Dion eile Royal Monceau hotellist väljumas Foto: CYRIL PECQUENARD / SIPA / Scanpix

Laulja saab TMZ andmetel olümpiatseremoonia ajal ühe loo esitamise eest kaks miljonit dollarit.

Pariisis poleks Dionil esimene kord nii suurel spordipeol üles astuda. 1996. aasta Atlanta olümpiamängude avatseremoonial esitas ta laulu «The Power of the Dream».

Celine Dionil on diagnoositud jäiga inimese sündroom, äärmiselt haruldane neuroloogiline haigus, mis põhjustab kurnavaid lihasspasme. Muu hulgas mõjutab haigus ka naise häält. 

Tagasi üles