Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PILDID Seksikas ja imearmas! Halle Berry tähistas topless-fotodega olulist aastapäeva

Copy
Halle Berry viskas riided seljast ja kattis end kassipoegadega.
Halle Berry viskas riided seljast ja kattis end kassipoegadega. Foto: Shutterstock

Armastatud näitleja Halle Berry postitas paar uut fotot, et tähistada ühe oma parima filmi, «Catwoman» ilmumise 20. aastapäeva.

Oma uues Instagrami postituses poseerib Oscariga pärjatud näitlejanna topless, kandes must-valget maskeeritud kassimaski ja hoides käes oma uusi lemmikuid. Ühel kaadril poseerib ta väikestes mustades aluspükstes, millel on kassikujuline kaunistus.

«Ja veel... mjäu! Täna möödub 20 aastat sellest, kui mul oli au see kuulus tegelane ellu äratada. Ta on alati olnud mulle südamelähedane ja ma olen igavesti Patience Phillips ehk Catwoman!» kirjutas ta Instagrami tehtud postituses.

Berry kasutas ka võimalust, et jagada kiidusõnu Jee H. Limile, kes aitas tal kassid tänavalt päästa

«Aitäh @missjee79! Kui need mustad kaunitarid minu õuele ilmusid ja oma ema otsisid, aitas Jee meid päästmisega. Igavesti tänulik!» lisas näitlejanna pildiallkirja lõpetuseks.

Berry rääkis hiljuti Entertainment Weeklyga oma uutest pereliikmetest, märkides, et 2004. aasta filmi «Catwoman» ettevalmistus tegi temast kassiinimese.

«Ma päästsin just kolm nädalat tagasi neli kassipoega, kelle leidsin oma õuest,» jagas ta. «Ma olen läbi ja lõhki Catwoman, tänu sellele kogemusele ja nendele suhetele. See kogemus muutis mind.»

Berry meenutas, et võttis toona rolli ettevalmistades aega kasside jälgimiseks ja nende kasside iseloomujoonte tõeliseks kehastamiseks.

«Ma jälgisin, uurisin ja õppisin, kuidas kassid mõtlevad,» ütles ta, lisades, et ta oli kogu aeg täisväärtuslik kass. «Ma roomasin oma majas ringi, püüdsin lauale hüpata ja mõtlesin, et kui ma oleksin päris kass, kuidas ma sinna üles pääseksin?»

Tagasi üles