Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KLÕPS Prints George'ist avaldati sünnipäeva puhul uhke pilt: kõik märkavad selle juures ühtsama detaili

Copy
Cambridge'i prints George.
Cambridge'i prints George. Foto: Millie Pilkington / AP / Scanpix

Paljud meist mäletavad hetke, mil prints William ja printsess Kate tervitasid 2013. aastal oma esimest last ja poseerisid Londoni St Mary haigla ees trepil – George Alexander Louis valgesse meriinovillast rätikusse mähituna oma ema käte vahel.

Täna tähistab Cambridge'i prints oma 11. sünnipäeva ja sellest on avaldatud ka uhke jäädvustus.

Suurbritannia prints William ja tema abikaasa, Cambridge'i hertsoginna Catherine, ilmusid koos oma esimese pisipojaga St Mary haigla Lindo tiiva ette Londoni kesklinnas 23. juulil 2013.
Suurbritannia prints William ja tema abikaasa, Cambridge'i hertsoginna Catherine, ilmusid koos oma esimese pisipojaga St Mary haigla Lindo tiiva ette Londoni kesklinnas 23. juulil 2013. Foto: STEFAN WERMUTH / REUTERS / Scanpix

Kensingtoni palee sotsiaalmeedia lehtedel jagatud fotol on näha, kuidas oma isa prints Williami järel Briti troonipärimisjärjekorras teine olev George näeb väga täiskasvanulik välja, tal on seljas ülikond ja juuksed on kammitud viisakalt ühele küljele. Toreda pildi tegi tema fotograafiat armastav ema, printsess Kate.

Inimestele on pilti vaadates silma jäänud üks asi: 11-aastane George meenutavat väga oma isa! Sellega nõustusid paljud ning asusid usinalt ka oma kiidusõnu jagama. «Ilus noormees! Ta võtab kiirelt oma isale järele, nii sarnased!» kirjutas üks. 

Kuid prints William polnud ainuke, kellega sarnasusi leiti. Ühe kommenteerija arvates näeb George välja nagu teine kuningapere liige. «Ta näeb välja nagu kadunud Edinburghi hertsog prints Philip. Palju õnne sünnipäevaks, teie kõrgus, teil on teie vanavanavanaisa, Edinburghi hertsogi pilk.»

Palju õnne prints George'ile ja tema perekonnale! 

Allikad: DailyMail, Skynews

Märksõnad

Tagasi üles