Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ÜLLATAV? Kehakeeleekspert tegi Kate Middletoni Wimbledoni-külastusest konkreetse järelduse

Copy
Foto: Stephen Lock / i-Images via ZUMA Press / Scanpix

Walesi printsess Kate Middleton ilmub vähiravi ajal harva avalikkuse ette. Kuid 14. juulil tegi ta erandi ja viibis koos tütre, printsess Charlotte’iga Wimbledoni tenniseturniiri finaalis. Kehakeeleekspert Judy James analüüsis prints Williami naise liigutusi, kirjutab Focus.

Kate ja Charlotte istusid tribüünile, et vaadata meeste üksikmängu finaali Carlos Alcarazi ja Novak Djokovici vahel. Rahvas tõusis püsti ja tervitas Kate’i aplausi ja rõõmuhõisetega. See oli printsessi teine ​​avalik esinemine pärast vähidiagnoosi.

Kehakeeleekspert Judy James usub, et avalikkuse reaktsioon tähendas hea tervise soove, mis edastati otsesemas ja intiimsemas keskkonnas kui tema eelmisel esinemisel rõdul, kus ta oli koos kogu perega.

«Ta vastas üsna tagasihoidliku peanoogutusega, justkui lootes, et võib märkamatult oma kohale libiseda,» ütles James. Ta lisas: «Kate'i kuninglik elegants ja enesekindlus lõid pisut kõikuma». Ekspert jätkas: «Seejärel ta peatus, naeratas entusiastlikult, nii et tema põselohud paistsid ning viipas soojalt käega vastuseks saadud kiindumuslainele.»

Vahepeal näitas Charlotte, kui täiskasvanulik ta on. «Imiteeris vaikselt oma ema ega vajanud midagi enamat kui paari käepuudutust, et käepigistuseks ette astuda või Kate 'i ja õe Pippa vahele istuda,» kiitis ekspert.

James lõpetas: «Kate'i kehakeel andis märku üllatusest, rõõmust ja suurest soovist saada haigusest taastumise varases staadiumis uuesti ühendust toetava ja väga hooliva avalikkusega.»

Tagasi üles