Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Ema, kes jättis oma väikelapse uue kallima hoole alla, leidis koju jõudes elutu keha (2)

Copy
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Shutterstock

34-aastane Robert Fisher oli kolmeaastase Josephina emaga kohtunud vaid nädal aega tagasi, kui too jättis mehe oma tütart hoidma. Koju naastes avastas ema väikese Josephina surnukeha. 

Josephina elas koos oma emaga New Yorgis, Albany lähedal. 7. juulil 2023. aastal jättis ema oma väikese tütre mehe hoole alla, kellega ta vaid nädalapäevad tagasi tutvunud oli. 

Väikelaps oli julmalt vägistatud ja mõrvatud. Tema sinikate ja verega kaetud keha viidi kohe haiglasse, kus ta surnuks tunnistati.

Josephina Cunninghami vend, 23-aastane Jy'Quan Stewart kinnitas, et nende perekond soovib Fisherile surmanuhtlust. «Ma tahan, et ta maksaks selle eest, mida tegi. Inimesed, kes panevad sellised kuriteod toime, peavad maksma, nad peavad saama surmanuhtluse. See kuritegu oli tõesti kohutav.»

Vend lisas, et tundis kõhedust, kui esimest korda Fisherit kohtas: «Midagi tema sees tundus halba,» kirjeldas ta. «Ta oli nagu veidi eemal. Tundsin lihtsalt midagi hoiatavat oma sisemuses,» rääkis Stewart ja lisas, et tema õde oli Fisheriga kohtunud vaid nädal aega.

Juuli alguses tunnistas Fisher end süüdi teise astme mõrvas ja esimese astme vägistamises. Tema kohtuprotsessi viimane istung on 6. augustil. 

Tagasi üles