Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PIMEDUSEGA LÖÖDUD Põhjus, miks sa nooremana aru ei saanud, kui koledad su kulmud on

Copy
Foto: Shutterstock

«Kulmupimedus» on termin, mis on viimastel nädalatel kõvasti tuntust kogunud. See tähendab, et olid mingil eluperioodil täiesti pime selles suhtes, kui kohutavad su kulmud välja nägid.

Fännasid sa 2000. aastate alguse peenikesi kaarkulme, Cara Delevingne'ist inspireeritud lopsakaid kulme, 2016. aasta markerkulme, läksid kaasa pandeemia ajal kulmude pleegitamisega või käid nüüd lamineerimas – see on ilmselge, et kulmutrendid tulevad ja lähevad.

See tähendab, et inimesed kujundavad oma kulme praeguste trendide, mitte selle järgi, mis nende näoga tegelikult sobib. Kulmupimedus tulebki sellest, et mingist trendist vaimustuses olles ei pane tähele, et see võib-olla ei kaunista sind.

@joannawindrammua Eyebrow blindness was real #eyebrowblindness #overpluckedeyebrows #fluffybrows #2016brows #oldschoolmakeup ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Kas sul on kulmupimedus?

Arvestades, et ainuüksi Tiktokis on kulmupimeduse kohta üle 140,8 miljoni postituse, on selge, et paljud meist on langenud selle ilunähtuse ohvriks. Kui sa pole kindel, kas sa vaatad oma praeguseid kulme hiljem ahastusega, küsi endalt, kas sa kujundad oma kulme vastavalt sellele, mis on praegu sinu arvates sotsiaalmeedias populaarne.

@kucibaby they really were the focal point of all my pictures 🤣 #eyebrows #eyebrowblindness ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Kuidas on lood teiste ilutrendidega?

Kui termin «kulmupimedus» levima hakkas, ilmnes terve hulk teisigi suundumusi. Inimesed toovad näiteid sellest, kuidas nad kandsid põsepuna, särapuudreid, tegid täitesüste või mis riidemoodi nad järgisid, mis tagantjärele tunduvad tobedad.

Kuigi trendidega on lõbus mängida, on oluline meeles pidada, et need on pidevas muutumises. Nii läks õlapadjanditega 1980ndatel ja see juhtub ka järgmise suure asjaga 2030ndatel.

Tagasi üles