Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Kuna oled teistega hõivatud, siis...» Dubai printsess otsustas abikaasast lahutada Instagrami vahendusel

Dubai valitseja tütar teatas oma lahutusest Instagramis.

Šeik Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum teatas kaks kuud pärast esimese lapse sündi oma aasta kestnud abielu lõpust. Naine oli abielus töösturi šeik Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoumiga.

Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum on Dubai valitseja ning Araabia Ühendemiraatide asepresidendi ja peaministri šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoumi tütar.

«Kuna te olete hõivatud teiste kaaslastega, kuulutan käesolevaga meie abielu lahutatuks. Ma lahutan sinust, ma lahutan sinust ja ma lahutan sinust,» kirjutas ta, kasutades näiliselt sajanditevanust islami lahutuse ehk kolmekordse talaq'i tava, mille puhul moslemi mehed saavad naistest lahutada, teatades seda lihtsalt kolm korda suuliselt. Islami õiguse kohaselt annab khula praktika moslemi naistele õiguse abielulahutuse algatamiseks.

Postitus algas sõnadega «Kallis abikaasa» ning lõppes sõnadega «Hoolitse enda eest. Sinu endine naine».

Paar abiellus 2023. aasta aprillis suurejoonelisel tseremoonial ja kaks kuud tagasi sündis nende perekonda tütar. 

Šeik Mahra perekond või tema abikaasa ei ole veel ühtegi avalikku kommentaari andnud.

Mõlemad osapooled on Khaleej Timesi andmetel loobunud teineteise jälgimisest sotsiaalmeedias ja sealt ka oma pulmapildid eemaldanud.

Mõned Instagrami kasutajad spekuleerisid esialgu, et printsessi konto on häkitud, kuid pärast postituse avalikustamist kolmapäeval ei ole selle kohta mingeid kinnitavaid märke olnud.

Printsess tekitas spekulatsioone oma probleemse abielu ümber, postitades pildi oma tütrest koos tekstiga: «Ainult meie kahekesi».

Tagasi üles