Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TRAAGILINE Pärast selle toidu söömist naine suri ja mees viidi haiglasse

Copy

44-aastane juutuuber ja sotsiaalmeediastaar Billy LeBlanc jagas selle nädala algul šokeerivat uudist. Ta nautis koos oma tüdruksõbraga saatuslikku einet, mis viis tema haiglasse ja 41-aastase Natalie Clarki hauda.

«Me sõime austreid ja tundsime mõlemad paar päeva end kehvasti ja siis ma ärkasin üles ja ta oli läinud,» avaldas Billy. Nad nakatusid bakteriga vibrio vulnificus, mida leidub mõnes rannikuveekogus. Surmav bakter satub kehasse, kui nendes vetes elanud loomi süüakse kas toorelt või alaküpsetatult.

Billy ja Natalie olid 12 päeva haiglas, neist kaheksa viibis Billy intensiivraviosakonnas ja seejärel ta paranes. Natalie kahjuks suri.

«Ma ei tea, mida öelda. Üritan oma elu üle mõelda ja mida järgmiseks teha, nii et tänan teid kogu armastuse ja toetuse eest,» lisas Billy.

Ta mälestas oma tüdruksõpra fotoseeriaga, mille alla kirjutas: «Mulle jääb alatiseks meelde, kuidas me koos igale poole ära eksisime. Armastan teda alati ja igatsen teda. Hoidke ennast ja oma lähedasi, sest te ei tea iial, millal neid viimast korda näete.»

Billy esines esmalt sotsiaalmeedias oma eksnaise Katie LeBlanci ja nende kolme lapse Annie, Hayley ja Calebiga. Jälgijad said kaasa elada nende igapäevaelu tõusudele ja mõõnadele. Hiljem jätkas Billy sotsiaalmeediaga üksinda, kuid Nataliet oli tihti näha tema postitustes.

Nataliel on 17-aastane poeg Julian Clark, kes on ambitsioonikas näitleja ja kellel on oma edukas Youtube'i kanal. Ühes oma viimastes sotsiaalmeediapostitustes tänas Natalie oma poega, kes viis ta emadepäeva puhul väikesele reisile. «Aitäh, poeg, kõigi aegade parima kohtingu eest! Sa oled parim asi, mis minuga juhtunud on. Meil olid parimad jutuajamised. Ma ei jõua ära oodata, et näha, mis tulevikul sinu jaoks varuks on.»

Tagasi üles