Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«See ei ole normaalne!» Noor sisulooja jäi oma välimuse tõttu teistele naistele hambusse

Copy

Fitnessiga tegelev 25-aastane sisulooja sattus TikTokis omamoodi kiusu ohvriks: nimelt hakkasid sookaaslased tema välimuse kallal võtma, kuna nende arvates näeb noor atleet liiga vana välja.

Sotsiaalmeedia staar Summer Vennewitz on TikTokis tuntud selle poolest, et on alati olnud oma välimuse suhtes avatud ja aus.

Selle asemel et varjata ebakindlusi filtritega, otsustas 25-aastane naine neid näidata, et aidata nii netiavarustes reaalseid nägusid normaliseerida.

Ühes hiljutises videos, mis on nüüdseks kogunud peaaegu 8 miljonit vaatamist, tõi Summer esile, milline näeb ta välja kui «naine, kes ei ole kunagi süstinud botoxit, täiteainet või huuli».

«Lihtsalt mõtlesin, et ehk on kellelgi vaja seda täna näha,» kirjutas ta videoklipi allkirjas.

Kuigi see oli mõeldud positiivse videona, hakkasid paljud kommentaatorid naise välimuse kallal närima, rõhutades, et ta näeb oma vanusest ikka oluliselt vanem välja.

«Mul on null varesejalga ja ma olen 27. Palun kasuta päikesekaitsekreemi,» ütles üks.

«Sa näed välja nagu 45,» liitus ka teine.

«Ma olen 36 ja ma ei näe selline välja,» lisas kolmas kommenteerija.

«Kui see oleksin mina, siis ma nutaksin. Palun kasuta retinooli ja päikesekaitset!» soovitas neljas.

Teine seltskond kiitis naist julguse eest ja andsid solvangute laviinile tagasilöögi. «See tüdruk üritab teha toredat asja ja näidata inimestele, et vananemist ei pea häbenema,» kirjutas üks neist.

@makesumgains

Just thought maybe someone needed to see this today🙃🙃

♬ original sound - ar1esluver

Tagasi üles