Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO Rannamõnusid ja armukese seltskonda nautinud mees jäi rasedale abikaasale valusalt vahele (1)

Copy
Rannas lahvatas suur peretüli.
Rannas lahvatas suur peretüli. Foto: Kuvatõmmis videost / Tiktok

Üheksandat kuud rase naine võttis armukesega mõnusalt rannas aega veetnud mehe vahele. Nagu sellest veel vähe oleks, otsustas naine vahejuhtumit filmida ja kõnealune video levib nüüd ühismeedias kulutulena.

«Kes kurat see on?» põrutas lapseootel Kelly Smith videos, kus ta jalutas rannas salapärase naise ja koera kõrval lebava särgita mehe juurde.

«Ma olen tema üheksandat kuud rase naine. Kes kurat sa oled?» nõudis ta, suunates samal ajal kaamera naisele, kes kandis pruuni toppi ja musti lühikesi pükse.

Mees tõuseb selle peale püsti ja aset leiab rüselus, mille käigus teatab mees korduvalt, et ta nõuab lahutust.

«Millest sa räägid?» küsib Smith, lisades, et mees viibis alles täna tema pool.

Seejärel küsitleb ta salapärast naist: kas ta teadis, et mehe abikaasa on rase?

«Ta ütles mulle, et ta on lahutamas,» vastas naine vaikselt, samal ajal kui ta oma asju liiva pealt kokku korjas.

«Ei! Me ei lahuta! Mida sa temaga tegid?» karjub Smith.

«Sa oled kuradi vastik! Vastik!» karjub ta oma mehe peale, kes kaamera eest kõrvale hiilib.

Kõnealune video on nüüdseks juba ühismeediast eemaldatud ning asendatud samade kaadritega, kus puudub heli. Seda seetõttu, et vahele jäänud mees, kes on Smithiga juba 15 aastat koos olnud, ähvardab naist nüüd kohtuga, kui ta videoid internetiavarustest ei eemalda. 

@kellysophiaava he took my dog with him too🤬😤 #cheater #cheaterfound #exposed #cheatinghusband #fbi #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #investigation #nj #newjersey ♬ Work Iggy azalea - Emoji story🤷‍♀️🤷‍♀️

@kellysophiaava Part 2.. the people on the beach yelled “take your garbage!!” because they left a bunch of trash #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #cheater #cheating #cheatinghusband #fbi #caught #caughtintheact #nj #newjersey ♬ original sound - Kelly.

Tagasi üles