Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Hittsarja ennenägematu voodistseen jahmatas vaatajaid

Copy
Alyssa Targaryeni tegelaskuju.
Alyssa Targaryeni tegelaskuju. Foto: Scanpix / Imago / Landmark Media

HBO hittsari «Lohede koda» on naiste hulgas väga populaarne vaatamine. Sarja uues episoodis näidatakse aga voodistseeni, millega on netirahva arvates pisut üle piiri mindud.

Nimelt näidati sarja värskeimas episoodis stseeni, kus näitleja Matt Smithi tegelaskuju naudib voodirõõme oma emaga, kirjutab Daily Mail.

Mis kõnealuses stseenis siis täpselt toimus? Smithi mängitud Daemon Targaryen nägi oma emast Alyssast äärmiselt sensuaalset unenägu, mis algas sellega, et mees ja ta ema seisid koos alasti teineteise vastas. Naine kummardus ja suudles romantiliselt oma poja otsaesist.

Seejärel näidati, kuidas mees silitas naise õlgu ja liikus aeglaselt edasi, hakates naise kaela suudlema. Edasi võttis asi juba väga kirgliku pöörde.

Stseen lõppes sellega, et tema ema lebas elutult voodis ja Daemon – kes on abielus omaenda vennatütre Rhaenyra Targaryeniga – vaatas õudusega oma veriseid käsi.

Asjaolu, et ema ja poja vaheline intiimne hetk leidis aset vaid Daemoni peas, ei vähendanud siiski vaatajate pahameelt, kellest paljud jagasid oma kriitikat sotsiaalmeedias.

«Daemon seksis oma emaga – see on ikka tase,» kirjutas üks vaataja.

«Ma tean, et Targaryenidel on veidrad kombed, aga see on täiesti vastik. Kelle idee see oli?»

«See oli väga imelik ja ebamugav,» lisas kolmas.

«Seksistseen segab sõnumit, mida nad üritasid edasi anda ja ei anna sellele palju juurde. Kummaline valik,» seisis veel ühes nurisevas postituses.

«See stseen Daemoni ja tema emaga oli äärmiselt ebavajalik,» arvas ka viies vaataja.

Tagasi üles