Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO 90-aastane mees mälestab lahkunud abikaasat eriti hulljulgel viisil

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

90-aastane sõjaveteran võttis oma naise mälestuseks ette eriti julge teo — nimelt otsustas kõrges eas mees teha langevarjuhüppe!

Pühapäeval, 7. juulil tähistas Bill Rogers oma pulma-aastapäeva üksinda, kuna tema abikaasa Natalie suri 2017. aastal. Sel puhul tegi eakas mees juba kuuendat korda langevarjuhüppe.

«Meil oli koos suurepärane elu... Suurepärane elu,» ütles Manchesterist pärit Rogers. Selle kohta, kuidas ta langevarjuhüppeid tegema hakkas, rääkis mees, et tahtis lahkunud naise mälestust kuidagi elus hoida. «Meil oli palju ilusaid mälestusi. Nii ütlesingi, et hüppan lennukist välja.»

Paar, kes kohtus keskkoolis, sai koos kaks last, neli lapselast ja kaheksa lapselast, kirjutab The People.

Rogers, kes lõpetas oma iga-aastase langevarjuhüppe sel aastal Massachusettsi osariigis asuvas Skydive Pepperellis, ütles, et ta tundis hüppe ajal oma kadunud naise kohalolu.

«Mu naine rääkis minuga kogu tee alla!» jagas ta. «Ma hoian sind oma süles,» sõnas naise vaim oma ekstreemsusi armastavale mehele hüppe ajal.

Mida arvaks Billi naine aga mehe valikust? Mees usub, et naine oleks igati rahul! «Iga kord, kui ma lennukist välja hüppan, kuulen, kuidas ta ütleb: «Billy, sa oled sama hull kui alati.».»

Tagasi üles