Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Need 3 Eestiski müüdavat parfüümi on Heidi Klumi lemmikud

Copy
Foto: Loic Venance / AFP/ Scanpix

Heidi Klumi välimus on alati hingemattev ja tähelepanuväärne. Ta võib rokkida punasel vaibal kõige luksuslikumas kleidis või kanda halloween’il kõige originaalsemat kostüümi. Ja mis puudutab parfüümi, siis ta lõhnab alati suurepäraselt. Allpool on kirjas kolm tema lemmikparfüümi.

Üks modelli esimesi lemmikparfüüme oli Gabriela Sabatini «Miss Gabriela» (hind alates 12,20 eurot), mis toodi esimest korda turule aastal 1989. Eriline oli selle juures see, et Heidi ei pidanud kunagi lõhna ise ostma, sest tema isa töötas parfüümifirmas 4711.

Heidi Klumi 3 praegust lemmikparfüümi

1. Hermès, «L'Ambre des Merveilles»(104, 40 eurot)

Heidi on kirjeldanud seda lõhna sooja ja magusana. Rohke vanilje, patšuli ja merevaiguga parfüüm sobib suurepäraselt sooja suveõhtusse – ja ideaalselt Heidi glamuurse välimusega.

2. Dior, «J'adore Parfum d'eau» (alates 84, 95 eurot)

Heidi Klum armastab lillelõhna ja absoluutne klassika lillelõhnade seas on loomulikult Diori «J'adore». Legendaarne lõhn on olnud saadaval alates 1999. aastast.

3. Yves Saint Laurent, «Black Opium» (alates 73,40 eurot)

Teine absoluutne kultuslõhn, mis on Heidi Klumi üks lemmikuid, on Yves Saint Laurenti «Black Opium». See raske ja ülimalt sensuaalne aroom on tänu oma vanilje ja patšuli nootidele ülimalt glamuurne lõhn – just selline, nagu Heidi armastab, kirjutab Cosmopolitan.

Tagasi üles