Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

AJASTU LÕPP Endine saatejuht Ellen DeGeneres: jah, see on viimane kord, kui mind näete

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres Foto: VALERIE MACON/AFP/Scanpix

Ellen DeGeneres oli aastakümneid omanimelise jutusaatega armastatud telestaar, kuid sattus mõned aastad tagasi suurte skandaalide keskele. Teda süüdistati töötajate väärkohtlemises ning teletööst tagasi tõmmanud staar esines nüüd tõsise avaldusega. 

Ellenit süüdistati 2020. aastal oma telesaate «Ellen» töötajate hirmutamises, seksuaalses väärkäitumises ja rassismis. Selle skandaali puhkedes tegi ta otsuse oma saade lõpetada ning tõmbus avalikkuse eest peitu. Saade jõudis eetris olla 19 hooaega. 

Praegu on ta rakkes Netflixi eriprojektiga, pärast erisaate linastust jätab Ellen avalikkusega hüvasti. 

1. juulil esines Ellen Californias Santa Rosas oma püstijalakomöödia etendusega, kus ta ütles, et keerab edaspidi Hollywoodile selja. «See on viimane kord, kui mind näete. Pärast minu Netflixi erisaadet ma lõpetan,» kinnitas naine. Talle omaselt viskas ta nalja, et on muutunud naine, kes nüüd kanu peab ja kodust elu naudib. 

Ellen DeGeneres oli äärmiselt edukas jutusaate juht, kes võitis mitu Emmy auhinda ning oli hinnatud koomik. Pärast saate töötajatega lahvatanud skandaali eraldus ta avalikkuse eest. Naine vabandas oma töötajate ees avalikult, kuid endist reputatsiooni tal taastada ei õnnestunud. 

Tagasi üles