Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Suure vanusevahega paar paljastas oma peagi sündiva lapse soo

@oliver6060 Our baby is healthy and were going into the second trimester 🥰 @King 🤴🏾 Quran #fyp #update #agegap ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Sotsiaalmeedias oma pereelu jagav suure vanusevahega abielupaar tähistas olulist päeva - selgus nende esimese ühise lapse sugu. 

63-aastane Cheryl McGregor ja 26-aastane Quran McCain kohtusid 2012. aastal, kui mees oli vaid 15-aastane ja naine 52-aastane. Nende kirg on aastatega vaid süvenenud ja kasvanud ning paljudest kriitikanooltest hoolimata on nad teineteise suurimad fännid. Nad jagavad TikTokis oma elu isiklikke hetki ja räägivad vabalt oma abielu rõõmudest ja muredest.

Paaril on ligi viis miljonit jälgijat, kellest suur osa on nende suhtes väga toetav. «Armastus ei küsi vanust ja vanus on kõigest üks arv,» on tulised fännid veendunud. Kuid rohkelt jagub ka neid, kelle meelest 37-aastane vanusevahe on kaugeltki liiga suur ja nende armastus kaheldav. Cheryli välimuse üle pekstakse samuti palju keelt, kuid vapper paar ei heitu – Quran kinnitab, et tema silmis on abikaasa imeilus ja muu ei loe. «Paljud inimesed sotsiaalmeedias vihkavad meid. Nad ütlevad, et ma käin oma vanaemaga. Aga see pole nii, pealegi on ta minu vanaemast noorem. Me ei erine ühestki paarist – armastus on armastus.»

Nende ammune soov on saada ühine laps. Quranil seni veel lapsi ei ole, kuid Cherylil on neid koguni seitse, sündiv laps teeb ta kaheksakordseks emaks. Kuna Cheryl loomulikul teel rasestuda ei saa, saavad nad asendusema abil lapse ning 8. juulil tähistasid nad peagi sündiva beebi soo selgumist. 

@oliver6060 Its a girl @King 🤴🏾 Quran #fyp #genderreveal #itsagirl #teamgirl #agegap #couplegoals ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Sõbrad korraldasid abielupaarile peo, et tulevastele lapsevanematele mänguliselt ja üllatuslik sündiva lapse sugu teatavaks teha. Selgus, et asendusema abil sünnib neile väike tütar. 

Tagasi üles