Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

MIS TOIMUB? Meghan Markle'i juures on viimasel ajal märgatud midagi eriti kummalist (2)

Copy
Meghan Markle on alati stiilne.
Meghan Markle on alati stiilne. Foto: Scanpix/imago

Meghan Markle on tuntud oma šiki stiili poolest, kuid viimasel ajal on tekkinud seoses sellega üks küsimus: miks naine avalikkuse ette ilmudes alati oma jalgu peidab?

Alati stiilne Meghan Markle on nüüd inimestele oma rõivavalikuga küsimusi tekitanud. Tundub, justkui kannaks ta igal pool paar numbrit suuremaid seelikuid ning pükse — naise jalad on alati peidetud. Miks see nii on?

See võib tunduda muidu uskumatult stiilse hertsoginna puhul pisut hooletu, kuid üks kuulsuste stiiliekspert on väitnud, et Meghani tajutav hooletus võib tegelikult olla tema tahtlik otsus konkreetse illusiooni loomiseks, kirjutab Daily Mail. 

«Meghanit vaadates tundub mulle, et selline stiil muudab ta pikemaks ja rõhutab tema siluetti. Ta tunneb oma keha ja asju, mis talle kõige paremini sobivad ning kasutab seda enda jaoks ära,» sõnas stilist.

«Meghan on oma stiili suhtes pigem trendikas. Meghani puhul tunnen, et ta jääb endale truuks ning tal kannab rõivaid elementidega, mis näitavad tema isikupära ja isiklikku stiili.»

Meghan Markle imelises õhtukleidis.
Meghan Markle imelises õhtukleidis. Foto: AFP/Scanpix
Jalad on peidetud.
Jalad on peidetud. Foto: Scanpix/Sipa
Tagasi üles