Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

USKUMATU Pruut tahab vanaema ühe kindla pisiasja tõttu pulma kutsumata jätta

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Pulmaplaneerimise Facebooki grupis levib lugu sellest, kuidas naine on otsustanud mehe vanaema pulmakülaliste nimekirjast välja jätta.

Tulevane pruut kirjutab Facebooki grupis, kuidas tal on pulmade korraldamise kriis käes, sest tema mehe vanaema ei ole nõus ettenähtud riietuskoodiga. Pruut soovib, et kõik grupid oleksid ühtses riietuses, mille järgi peaksid kõik vanavanemad kandma helekollast riietust, vahendab New York Post. 

Naine selgitab, et ta saatis mehe vanaemale telefonisõnumi palvega kanda helekollast kleiti, lisades pildid riidesoovitustega. Vanaema aga keeldus kohe, öeldes: «Vabandust, mulle ei meeldi kollane.» Pruut lisas postituses kuvatõmmised vestlustest ja küsis nõu, mida sellises olukorras õieti teha. «Mida ma teen? Emb kumb, kas ei luba teda piltidele või ei kutsu üldse pulma. Palun aidake.»

Inimeste kommentaarid ei olnud aga üldsegi toetavad ja kritiseerisid naise käitumist. «Inimesed ei ole rekvisiidid» ja «külaliste värvi alusel kokkusobitamine on nii imelik ja piinlikkust tekitav,» ütlesid mõned. Üks kommenteerija pidas naist kontrollifriigiks ja leidis, et ainult pruutneitside riietust on õigus valida. «Ta peab enda külalised rahule jätma, eriti kui tegemist on 70–80-aastastega.»

Oli ka neid, kes tundsid peigmehele kaasa, öeldes: «Huvitav, kas mees teab, et tema vanaema kavatsetakse pulma kutsumata jätta. Täiesti hull.»

«Pruudi käitumine ütleb kõik, millise inimesega tegu on. Värvilahendused ja fotod on olulised, pere aga mitte. Loodetavasti kõik saavad sellest aru,» võttis üks kommenteerija olukorra kokku. 

Tagasi üles