Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Hooldaja sai tänu DNA-testile miljonäriks: selgus, et olen aristokraadi pärija

Jordan oli umbes 8-aastane, kui hakkas arvama, et Charles võib olla tema isa.
Jordan oli umbes 8-aastane, kui hakkas arvama, et Charles võib olla tema isa. Foto: Shutterstock

Inglismaal hooldajana töötanud Jordan Adlard Rogers hakkas umbes 20-aastaselt oma päritolu vastu rohkem huvi tundma, kuid mees, keda ta oma pärisisaks pidas, keeldus DNA-testist. 

Kui Charles Rogers 2018. aastal 62-aastasena suri, selgus, et tema pärijaks on vallaslapsena sündinud Jordan. Poeg oli aastaid püüdnud nende omavahelist sugulust tõestada, kuid need soovid lükati tagasi. Kui Charles surnuna autost leiti, võeti temalt DNA-analüüsi jaoks vajalikud proovid ja selgus, et ta ongi Jordani bioloogiline isa. 

Jordan Adlard Rogers kolis pärast 62-aastase Charles Rogersi surma uhkesse 620 hektari suurusesse maamõisasse. Kuna ka Charlesi ema ja vend lahkusid peagi siit ilmast, jäi Jordan Charlesi surma järel mehe ainsaks pärijaks. Ja tema isa oli jõukas mees. 

Ta rääkis: «Inimesed ütlevad, et mul on vedanud, kuid ma annaksin kõik, et aega tagasi pöörata ja Charles teaks, et olen tema poeg. Võib-olla oleks ta siis teistsuguse elutee valinud,» mõtiskles poeg. Nimelt oli tema isa kimpus narkootikumide ja retseptiravimitega ning tema vaimne tervis oli väga vilets. Näiteks ei pidanud ta kinni hügieenist ja ööbis oma luksusliku kinnisvara asemel autos. 

«Ma ei pea enam töötama, ma tahan asutada heategevusorganisatsiooni ja aidata Porthleveni ja Helstoni kogukonda. Olen olnud mures, kas suudan oma järgmiseid arveid tasuda, kuid nüüd pole raha minu jaoks probleemiks ning tahan ise inimesi aidata. Ma ei unusta kunagi, millist elu ma elanud olen.»

Tagasi üles