Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Sugupuud uurinud naine sai šoki: mu vanavanaema vahistati ülipiinlikul põhjusel

Copy
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Shutterstock

Paljudele meeldib oma sugupuud uurida ja võimalused selleks muutuvad üha kättesaadavamaks. Mõnikord leitakse sealt infot, mis šokeerib või mida lausa poleks soovinud teada. 

Kes ma olen? Kust mu pere pärit on? Kes on mu kauged esivanemad? Kui on palju küsimusi, millele vastuseid otsitakse, võib nendest väga ootamatuid tõdesid selguda. 

Üks naine pöördus hiljuti Redditi portaali, et saada abi ja vastuseid küsimustele, millele ta ise lahendusi ei osanud leida. Ta oli uurinud oma vanavanemate päritolu ja saanud vanaema kohta pikantse detaili jälile. 

«Ma avastasin, et mu vanavanaema on arreteeritud prostitutsiooni tõttu. Kas mu esiema oli prostituut?» Tema paaniline postitus tegi lugejatele palju nalja, kuid samas kirjutati palju ka vastuseid, mis aitasid seda infokildu selgitada. 

Naine nägi pabereid vanglaregistrist, millest selgus, et vaarema vahistati Iirimaal Phoenixi pargis prostitutsiooni pakkumise tõttu. Üks lugeja aga kirjutas: «See märge karistusregistris ei tähenda, et ta oli prostituut. Mõnikord korjati sealt pargist kodutuid naisi ja vahistati. See oli viis tänavate puhastamiseks. Paljud naised, kes saadeti kolooniatesse, ei olnud seksitöötajad, vaid lihtsalt õnnetud inimesed, kes ette jäid.» 

Tagasi üles