Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

SALADUSEGA HAUDA Naine sai mehe päevikut lugedes teada enda kohta kurva tõe (1)

Copy
Naine luges mehe salajast päevikut ja see murdis ta südame.
Naine luges mehe salajast päevikut ja see murdis ta südame. Foto: Shutterstock

Oma mehe asjades sobranud naine sai jälile millelegi, mis muutis täielikult tema suhtumist oma mehesse. Kuigi see oli midagi, mida ta poleks mitte kunagi pidanud teada saama. 

Redditis anonüümsust soovinud kasutaja ütles, et leidis koristades oma mehe isikliku päeviku ja ei suutnud vastu panna kiusatusele mehe kirjatükkidele pilk peale heita. Naise sõnul sai ta teada saladuse, mida mees oli tema eest pikki aastaid varjanud.

«Esimest korda kohtusime seitse aastat tagasi ühes kohvikus ja sellest ajast peale oleme koos olnud. Mäletan siiani, kuidas ta mulle lähenes, tervitas ja tuttavaks soovis saada ning kontakte küsis. See oli esimene kord, kui kogesin midagi sellist ja see oli minu jaoks väga eriline ja põnev,» alustas naine oma lugu.

Ta luges, et tema mees oli nooruses välimuse pärast suurtes kompleksides olnud ning kartis, et ei leia endale kunagi kaaslast. Sõbrad soovitasid tal mõne mitte nii kena naise peale panustada ja selgus, et just seetõttu mees teemaalgataja poole pöörduski. Tema meelest ei olnud tegu kena naisega. 

Tutvudes muidugi tekkis sümpaatia ja omavaheline keemia, kuid naine ei suuda siiani uskuda, et mees teda lausa inetuks pidas. Samas on ta lubanud, et ei iitsatagi mehele oma leiust ning viib saladuse, et päevikut luges, endaga hauda kaasa. 

Tagasi üles