Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kohvi joomisel on seksile üllatavalt meeldiv mõju

Copy
Kohv voodis
Kohv voodis Foto: Shutterstock

Peamiselt hommikuseks joogiks peetaval kohvil on lugematul arvul positiivseid kõrvalmõjusid, millest üks on eriti kuum, mõnus ja puudutab magamistoas toimuvat. 

Kohv aitab parandada naiste seksuaalelu ja orgasme, ütles dr Samad Mezher Mirrorile. Tema sõnul ei mõjuta jook keha mitte füüsiliselt, vaid psühholoogiliselt. Seetõttu võib kohv seksi lausa plahvatusohtlikult kuumaks muuta.

Joogi suur kofeiinisisaldus põhjustab dopamiini taseme tõusu – neurotransmitterit, mida sageli nimetatakse õnnehormooniks ja mis vallandab rahulolutunde, mis võib suurendada naise vastuvõtlikkust orgasmile.

Suuremates annustes võib kohvil olla ka veresooni laiendav toime, mis tähendab, et see parandab verevarustust. Ergutus ja orgasmid on tugevalt seotud intiimpiirkonnas voolava vere hulgaga, nii et kiirem vereringlus võib erutuse ja soorituse kõrgemale tasemele tõsta.

Kuid kindlate seoste ja väidete jaoks on vaja siiski rohkem uuringuid ja teaduslikku tööd. Aga lähtudes eelmainitust, et mõju on pigem psühholoogiline, võib kuum tassike aromaatset kohvijooki kallima kaisus lebamise väga seksikatesse kõrgustesse tõsta. 

Tagasi üles