Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

GALERII Piraatidest merineitsiteni: glamuurne pidu täitis Lennusadama eriti stiilsete külalistega

1. juulil sai avapaugu 3-nädalane enesearengu- ja äriteemalisi loenguid pakkuv Mindvalley suveülikool, mis toob Eestisse hulgaliselt välismaalasi. Avanädala lõppu tähistati 6. juulil Lennusadamas värvika mereteemalise stiilipeoga, Vaata uhkeid kostüüme galeriist!

Mindvalley University leiab Tallinnas Kultuurikatlas aset juba neljandat korda ning igal nädalala kogunevad külastajad eksklusiivsele peole, kus astuvad üles armastatud Eesti artistid ning palutakse järgida mingit kindlat stiili. Sel korral oli teemaks «Mere legendid» ning laval astusid üles Tiit Kikas ja NOËP.

Kolmenädalane sündmus toob Eestisse rahvusvahelised ettevõtjad, diginomaadid, visionäärid ja paljud maailmakuulsad esinejad, panustades oluliselt ka kohalikku majandusse. Mindvalley suveülikooli korraldaja Kadi Oja sõnul toob programm tänavu Eestisse neli miljonit eurot.

Lisaks rahvusvahelistele kõnelejatele, kel on üle maailma miljoneid jälgijaid, astuvad lavale ka Eesti tuntud nimed nagu Laura Põldvere, Katri Teller ja Johann Urb.

Eesti juurtega enesearengut toetav globaalne õppekogukond Mindvalley koguneb suveülikooliks Kultuurikatlasse Tallinnas juba neljandat korda.

Tagasi üles