Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

MIDA TEHA? «Mu muidu ideaalne mees muutub koletiseks kolmel korral aastas – nüüd on mul sellest kõrini»

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Dmytro Zinkevych / Shutterstock

Kas sina elaksid koos partneriga, kes on 99 protsenti ajast justkui täiuslik, kuid kolmel korral aastas vaat et tõeline koletis? See on dilemma, millesse on sattunud üks 27-aastane naine – ja ta ei tea, mida edasi teha. 

«Kaks kuni kolm korda aastas, nagu kellavärk, muutub ta ülikurjaks,» ütles anonüümseks soovida jäänud naine Redditi postituses. «See on nagu lüliti vajutamine, kus ta muutub sõnade «sa oled mu elu armastus» asemel «ära tule mulle lähedale» inimeseks.»

Ta jagas oma olukorra demonstreerimiseks paari näidet. Esimene juhtus kaks nädalat tagasi, kui ta mõtles päevategevusele, mida nad võiksid koos teha.

Alguses tundus ta plaanidest olevat väga põnevil, kuid päeva saabudes muutus kõik. «Istusime autosse ja ta muutus silmapilkselt,» kirjeldas naine. «Järgmise asjana hakkas ta süüdistama, et ma raiskan tema nädalavahetust, sundides teda tegema midagi, mida ta teha ei taha...» 

«Nii et ma ütlesin, okei, pole probleemi, lähme siis tagasi koju ja vaatame lihtsalt filmi. Aga ei, mees ei öelnud midagi, kuni me jõudsime plaanitud kohta. Siis ütles ta, et tahab ikkagi koju tagasi minna. Kui me koju jõudsime lahkus ta kohe oma ühe sõbraga, kellest ta teab, et too mulle ei meeldi. Nüüd pole me eilsest saadik rääkinud ja ma ütlesin talle, et olen haiget saanud ja tema vastus oli lihtsalt «okei»,» selgitas naine.

Veel üks sarnane sündmus leidis aset ka eelmisel aastal naise sünnipäeval, millest mees ei teinud välja ning varjas oma perekonna eest. «Meil oli perekondlik jõulupidu samal päeval kui minu sünnipäev ja mu mees ei teinud sellest kordagi välja! See oli nii veider... iga aasta on ta näinud palju vaeva, et mind õnnelikuks teha, olgu see kohting, üllatuspidu või mis iganes muu asi.»

Nüüd pöördub naine interneti poole, et saada nõu, kuidas sellele olukorrale läheneda. Ta rõhutas: «Ma olen nii segaduses, sest nagu ma ütlesin, on ta 99 protsendil juhtudest sõna otseses mõttes ingel ja ma ei osanud kunagi arvata, et ta võib ka nii täiesti ootamatult käituda...»

«Aga siis muutub ta paari päeva möödudes tagasi täiesti normaalseks. Sellel pole lihtsalt selgitust. Mul on bipolaarne õde ja seal on mõningaid sarnasusi, kuid see pole sama... Kas keegi teine ​​käitub ka nagu tema?»

Pole üllatav, et anonüümne ülestunnistus kogus kiiresti sadu kommentaare, kuna erinevad kasutajad väitsid, et tema mainitud sündmuste vahel on selge seos. Üks inimene kirjutas: «Jah, need pole üldse juhuslikud juhtumid.»

Teine lisas: «Tundub, et tal on probleeme oma vajadustest rääkimisega. Kui ta tunneb, et ta on sunnitud midagi tegema, proovib ta seda vältida ja siis ta plahvatab!»

Allikad: Reddit

Märksõnad

Tagasi üles