Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

EESTLASED? Enam kui 40 riigi meestega maganud naine paljastab, milline rahvus on voodis kõige saamatum (2)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Täiskasvanud meelelahutaja, kes on maganud meestega üle kogu maailma, on rääkinud seni oma halvimatest ja parimatest armukestestest. Millises riigis on siis parimad voodipartnerid ja kust pärinevad naise kõige kehvemad kogemused?

Täiskasvanute meelelahutaja Coco Bae on maganud meestega rohkem kui 40 riigist. Mõned neist riikidest on näiteks Ameerika Ühendriigid, Kanada, Ühendkuningriik, Iisrael, Austraalia, Haiti, Kanada, Suurbritannia, Iisrael, El Salvador, Holland, Norra, Kreeka, Prantsusmaa, Belgia, Saksamaa, Taani, Iirimaa, Belize, Djibouti, Nicaragua, Itaalia, Guatemala, Šveits, Argentina, Honduras, Costa Rica, Tai, Venemaa, Colombia, Albaania, Brasiilia.

«India, Hispaania, Peruu, Liibanon, Alžeeria, Horvaatia, Serbia, Armeenia, Šotimaa, Ukraina ja Uus-Meremaa,» jätkas Coco loetelu riikidest, mille kodanikega ta voodit on jaganud, lisades, et tahab lõpuks katta kõik 195 riiki.

Kuna tema missioon jätkub, on naine teinud märkmeid iga rahvuse kohta, kellega ta on maganud. «Minu reegel on arvestada riiki, mis on tema passis, mitte seda, kus see tüüp juhtub meie kohtumise ajal parasjagu olema,» ütles ta.

Coco vastas ka kõiki painavale küsimusele: millised riigid on seni olnud voodis parimad ja halvimad?

«Brasiiliast pärit armastajad olid kõige nauditavamad,» ütles ta. «Nad olid lihtsalt valmis lõbutsema!»

Coco avaldas ka, et konservatiivsematest riikidest pärit mehed on seksi osas üsna eksperimenteerivad. «Paljud konservatiivsetest kultuuridest pärit mehed naudivad voodis kõige uskumatumaid asju,» tunnistas Coco.

Tema kõige igavamad voodipartnerid on olnud pärit Saksamaalt, vahendab Unilad. Kuigi nad ei olnud parimad, kiitis Coco siiski, et Saksamaalt pärit mehed tahavad partnerile väga meeldida ja küsivad agaralt tagasisidet.

Tagasi üles